Др . Ливайн...

Нещата от живота
Аватар
Били

Мнение от Били »

Shadow' написа:
WolfMan написа:
NWA написа:assd2(въпреки че е баннат), съдейки по словата ти, най вероятно в Германия ще вземеш висшо за каруцар.

къф каруцар, чист буклокчия :lol:

Къв буклукчия, чист сапун :shock:

Къв сапун ве, ще вземе висше за магданоз
И сега почвам моята лекция.Аssd2 казах, че няма да пиша повече в тази тема.Ама явно не си си взел поука от това, което казаха хората.Ето моето мнение и тое е окончателно:ти си простсамозванец,който се чуди как да се защити.Баси ве както казах студентите(поне повечето)не заплашват хора в форумите.И друго нещо, разправяш някви истории(по скоро откъзи) и се опитваш така да спечелиш малко подкрепа,съжеление и след някокло положителни поста на хората,които те критикуват да им писни и тази тема да потъне в забрава.Някой смел воин ще каже "Тоя пич кво се занимава ся и се прави на тариката" ми не се правя, просто не искам всичко да свърши туко така(ДЕМЕК assd2 да се измъкне като победител)*.Поне се извини на докторът(не помня дали вече не си го направил)
Е това е краят на моята лекция

*Под победител имам предвид човек,чийто теза и аргументи са були по убедителни в даден спор в каквото се превърна тази тема(малко е трудно да се определи кой с кого с спори и за к'во се бори)

БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.Even if you win,you're still retarded...
:arrow:
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Time's up написа:Arguing on the internet is like running in the Special Olympics.Even if you win,you're still retarded...
:arrow:

So true.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Ей,мистър Кенефен(ассд)си изяде банан и то напълно заслужен!Браво!Доктор Ливайн,ти си победител в темата,не само защото Кенефен е тъп прост мангал,но и защото вече е БАННАТ!Честито! :)
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Shadow' написа:
WolfMan написа:
NWA написа:assd2(въпреки че е баннат), съдейки по словата ти, най вероятно в Германия ще вземеш висшо за каруцар.

къф каруцар, чист буклокчия :lol:

Къв буклукчия, чист сапун :shock:

Боклукчия.
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Били

Мнение от Били »

И аз това го видях туко що.Мисля, че няма смисал да чиститя на никого нищо...а може би да благоря на Админа и модераторите.Чесно казано никога не съм мисили, че тоя assd2 e повече от 13.А и да не забря смятам тази тема за приключена 8) 8) (Правдата победи) :D
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
Jorko
Обратна връзка:

Мнение от Jorko »

Няколко изречения след този интересен и заинтригуващ филм:

И така след като получи своя бан, нааканото дете се съсредоточи върху таблицата за умножение, за да изкара оставащите 2 години до завършването на своето начално образование. А останалите му небаннати съфорумници се напиха виртуално(както и да става това)!

Тържествувайте сега рибки и разни други животни мои! :)
Йори е жив!
Публикувай отговор