Става, добро е за първи опитcrisbeto написа:Ето първото ми "творение"![]()
http://img59.imageshack.us/my.php?image ... dowmu1.jpg
Кажете дали е добро като за първи път
3D модели
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Страхотно, харесва ми!
Ха, точно преди да започна AUG-a бях тръгнал и аз да правя Даргунов, но реших в полза на австрийското оръжие|Вuddy| написа:Почнах да правя и снайпер Драгунов, но не знам кога ще е готов

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
@Xayzer
Може ли да направя една зявка?
Ако ти се занимава де.
Моля те, да направиш едим модел на полуавтоматична карабина от втората световна. Не е затължително да е Томсън. Не за друго, просто защото ми харесва
Мерси.
П.П. Ако не ти се занимава, недей.
Може ли да направя една зявка?
Моля те, да направиш едим модел на полуавтоматична карабина от втората световна. Не е затължително да е Томсън. Не за друго, просто защото ми харесва
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Няма проблем, ще ти направя. Само ще ми е много по-лесно ти да си избереш точния модел оръжие (иначе ще има много да се двоумяDisturbеd написа:@Xayzer
Може ли да направя една зявка?Ако ти се занимава де.
Моля те, да направиш едим модел на полуавтоматична карабина от втората световна. Не е затължително да е Томсън. Не за друго, просто защото ми харесваМерси.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Обратна връзка:
За съжаление нищо не намирам под името SG 42 нито снимки, нито информация.Сигурен ли си, че така се казва? Аз Battlefiеld не съм играл, така че това не ми помага.Disturbеd написа:Нещо не се справям с намирането на снимка, но оръжието се казва SG 42, немска изработка.
П.П. Онуй от Battlefiled, ако се сещаш
А най-добре виж тук и го намери:
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:W ... ry_weapons
Виж, SG 43 има, но той си е нещо друго (руско, не немско):

Има Mg 42:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mg_42_berlin.jpg

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Ледник,
Чакай, сещам се какъв може да е проблема - значи като кликнеш на file-export-animation, в менюто което ти се появява (което ти дава да избереш къде да запишеш файла), най-долу в дясно има бутон "options". Кликни на него. Там ще можеш да нагласиш резолюцията, фрейм-рейта и с кой кодек да се направи файла. Избери някой друг кодек, който знаеш, че имаш на компа (аз ги правя с Microsoft Windows Media Video 9). Мисля, че това би решило проблема ти

Чакай, сещам се какъв може да е проблема - значи като кликнеш на file-export-animation, в менюто което ти се появява (което ти дава да избереш къде да запишеш файла), най-долу в дясно има бутон "options". Кликни на него. Там ще можеш да нагласиш резолюцията, фрейм-рейта и с кой кодек да се направи файла. Избери някой друг кодек, който знаеш, че имаш на компа (аз ги правя с Microsoft Windows Media Video 9). Мисля, че това би решило проблема ти
А какво стана с пистолетите?Codename 47 написа:В момента се захванах да правя Драгунов.
ЧакамCodename 47 написа:Аи благодаря за помощта,скоро ще видиш резултати

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Браво, много добро!
Линиите се махат по следния начин:
Кливаш на линията, която не ти трябва с десен бутон и избираш "Soften".
За текстурите е малко по-сложно. Значи ако си използвал картинка, по кояти си следвал очертанията на пистолета ще е сравнтелно лесно. Значи кликваш на кртинката с десен бутон и даваш "Explode", след тов с капкомера "взимаш" текстурата от картинката и с кофата пействаш върху модел. Важно е твоя модел и картинката да са параленни в 3Д пространството когато използваш капкомера, най-добре вземи картинката и я подложи под модела, но гледай да съвпадат (все едно да поставиш модела на положението, на което е бил когато си проследявал контурите)
Дани това да ти е в помощ.

27B-6
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Чакай да съм сигурен - за Mg 42 си говорим, нали?Disturbеd написа:@Xayzer
Извинявай, объркал съм името. Да, същата е.

27B-6
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Да, това е оръжието.Xayzer написа:Чакай да съм сигурен - за Mg 42 си говорим, нали?Disturbеd написа:@Xayzer
Извинявай, объркал съм името. Да, същата е.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.