3D модели

Нещата от живота
Публикувай отговор

Харесват ли ви моите 3D модели?

Да, много
93
70%
Горе-Долу
25
19%
Не
3
2%
Баба ми прави по-хубави
12
9%

Общо гласове: 133

Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

crisbeto написа:Ето първото ми "творение" :)

http://img59.imageshack.us/my.php?image ... dowmu1.jpg

Кажете дали е добро като за първи път :wink:

Става, добро е за първи опит :)
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Ех зарибихте ме...ето първият ми опит :

Изображение Изображение Изображение

Почнах да правя и снайпер Драгунов, но не знам кога ще е готов :wink: Замъците ми се отдават повече.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

|Вuddy| написа:Ех зарибихте ме...ето първият ми опит :

Изображение

Страхотно, харесва ми! :)

|Вuddy| написа:Почнах да правя и снайпер Драгунов, но не знам кога ще е готов

Ха, точно преди да започна AUG-a бях тръгнал и аз да правя Даргунов, но реших в полза на австрийското оръжие :)
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@Xayzer
Може ли да направя една зявка? :) Ако ти се занимава де.
Моля те, да направиш едим модел на полуавтоматична карабина от втората световна. Не е затължително да е Томсън. Не за друго, просто защото ми харесва :) Мерси.

П.П. Ако не ти се занимава, недей.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Disturbеd написа:@Xayzer
Може ли да направя една зявка? :) Ако ти се занимава де.
Моля те, да направиш едим модел на полуавтоматична карабина от втората световна. Не е затължително да е Томсън. Не за друго, просто защото ми харесва :) Мерси.

П.П. Ако не ти се занимава, недей.

Няма проблем, ще ти направя. Само ще ми е много по-лесно ти да си избереш точния модел оръжие (иначе ще има много да се двоумя :) ) и да ми кажеш името (и ако намериш някои хубави снимки ще е много добре)
Изображение

27B-6
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Нещо не се справям с намирането на снимка, но оръжието се казва SG 42, немска изработка.

П.П. Онуй от Battlefiled, ако се сещаш ;)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Tmac

Мнение от Tmac »

Ъм търся снимки на оръжията от играта Хейло и от Хитман пистолетите,в момента търся в Гугъла,но реших и тук да питам :)
Go hard or go home.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Disturbеd написа:Нещо не се справям с намирането на снимка, но оръжието се казва SG 42, немска изработка.

П.П. Онуй от Battlefiled, ако се сещаш ;)

За съжаление нищо не намирам под името SG 42 нито снимки, нито информация.Сигурен ли си, че така се казва? Аз Battlefiеld не съм играл, така че това не ми помага.

А най-добре виж тук и го намери:

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:W ... ry_weapons

Виж, SG 43 има, но той си е нещо друго (руско, не немско):

Изображение

Има Mg 42:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Mg_42_berlin.jpg
Изображение

27B-6
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Хм в момента правя usp...доста по - лесно е от замък :) след малко ще постна пик.
Ледник

Мнение от Ледник »

Хора, при опит да експортна филмче ми излиза грешка с някакъв видеокомпресор. :? Кодеци ли да свалям, що ли?
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Ледник написа:Хора, при опит да експортна филмче ми излиза грешка с някакъв видеокомпресор. :? Кодеци ли да свалям, що ли?

Kaжи ми по-точно какво Еррор съобщение ти дава.
Изображение

27B-6
Tmac

Мнение от Tmac »

В момента се захванах да правя Драгунов.Ксайзер намери ми ново хоби за пилеене на време.Аи благодаря за помощта,скоро ще видиш резултати :)
Go hard or go home.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Ледник,

Чакай, сещам се какъв може да е проблема - значи като кликнеш на file-export-animation, в менюто което ти се появява (което ти дава да избереш къде да запишеш файла), най-долу в дясно има бутон "options". Кликни на него. Там ще можеш да нагласиш резолюцията, фрейм-рейта и с кой кодек да се направи файла. Избери някой друг кодек, който знаеш, че имаш на компа (аз ги правя с Microsoft Windows Media Video 9). Мисля, че това би решило проблема ти :)

Codename 47 написа:В момента се захванах да правя Драгунов.

А какво стана с пистолетите?

Codename 47 написа:Аи благодаря за помощта,скоро ще видиш резултати :)

Чакам :)
Изображение

27B-6
Tmac

Мнение от Tmac »

Изображение
На около 25% завършен :twisted:
Go hard or go home.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Нещо се затруднявам с текстурирането...затова е в такъв вид.Иначе на usp трябва да прилича :wink: Ако Xayzer помогне с някой урок по текстуриране утре мога да направя револверче.A и да - как та махна тия гадни линии по целия пистолет?

ИзображениеИзображениеИзображение
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

|Вuddy| написа:Нещо се затруднявам с текстурирането...затова е в такъв вид.Иначе на usp трябва да прилича :wink: Ако Xayzer помогне с някой урок по текстуриране утре мога да направя револверче.A и да - как та махна тия гадни линии по целия пистолет?

ИзображениеИзображениеИзображение

Браво, много добро!

Линиите се махат по следния начин:

Кливаш на линията, която не ти трябва с десен бутон и избираш "Soften".

За текстурите е малко по-сложно. Значи ако си използвал картинка, по кояти си следвал очертанията на пистолета ще е сравнтелно лесно. Значи кликваш на кртинката с десен бутон и даваш "Explode", след тов с капкомера "взимаш" текстурата от картинката и с кофата пействаш върху модел. Важно е твоя модел и картинката да са параленни в 3Д пространството когато използваш капкомера, най-добре вземи картинката и я подложи под модела, но гледай да съвпадат (все едно да поставиш модела на положението, на което е бил когато си проследявал контурите)

Дани това да ти е в помощ.
Изображение

27B-6
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

@Xayzer
Извинявай, объркал съм името. Да, същата е. :)
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Чакай да съм сигурен - за Mg 42 си говорим, нали?

Изображение

27B-6
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Xayzer написа:

Чакай да съм сигурен - за Mg 42 си говорим, нали?

Да, това е оръжието.
Tmac

Мнение от Tmac »

Mоля ви се дайте ми шотче от Силвърбалерите на Хитман,че се измъчих и нищо не намирам.

ПП:Още работя по Драгунов,но тая оптика ме измъчи и накрая ще го изтрия целия проект :notfair:
Go hard or go home.
Публикувай отговор