В кой град живеете?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Nixon написа:Jhony Bravo™ написа:Nixon написа:Jhony Bravo™ написа:Алминатора написа:Nixon написа:Pennywise_ написа:ШумИн
O-o-o,и аз съм от Шумен!Къде учиш,съгражданино?Аз съм в първото(Панайот Волов).Поздрави!
П.П.Шумен-УМЕН!!!
За теб не важи,батка
никсан е 40 годишен психар и педофил. Само прелъгва малки деца за да се гаври с тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сам вярваш ли си?
сега ушите ти пръщат от алчност защото те разкрих (нали те търсих на онзи адрес дето си казал на алминатор)
Какъв адрес съм казал на Алминатор?Моя истински адрес е:Шумен,ул.Деде Агач номер не казвам кой.
сам си каза
Кирилица goes Jason

-
Алминатора
- Обратна връзка:
Jhony Bravo™ написа:Nixon написа:Jhony Bravo™ написа:Nixon написа:Jhony Bravo™ написа:Алминатора написа:Nixon написа:Pennywise_ написа:ШумИн
O-o-o,и аз съм от Шумен!Къде учиш,съгражданино?Аз съм в първото(Панайот Волов).Поздрави!
П.П.Шумен-УМЕН!!!
За теб не важи,батка
никсан е 40 годишен психар и педофил. Само прелъгва малки деца за да се гаври с тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сам вярваш ли си?
сега ушите ти пръщат от алчност защото те разкрих (нали те търсих на онзи адрес дето си казал на алминатор)
Какъв адрес съм казал на Алминатор?Моя истински адрес е:Шумен,ул.Деде Агач номер не казвам кой.
сам си каза
Никсъне утре идваме у вас да ти играем на компютъра.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Pantomime написа:Yeah Russe is teh real power :> Някой ден и София ще минем, казвам ви :>
Не, на харабията след София ние сме най-много гласували. Варна ни дишат във врата, ама има още да дишат. :Р
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Именно затова постнах по-горе .. в моя флъд има смисъл :>The Chameleon написа:Pantomime написа:Yeah Russe is teh real power :> Някой ден и София ще минем, казвам ви :>
Не, на харабията след София ние сме най-много гласували. Варна ни дишат във врата, ама има още да дишат. :Р
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Pantomime написа:Е неReCoNNeCt написа:МНОГО РУСЕНЦИ СЕ НАВЪДИХТЕ БЕНащо племе ще завладее света някой ден
Бог да ни е на помощ тогава, Дилдо
София.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка: