В кой град живеете?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Nixon написа:Какъв адрес съм казал на Алминатор?Моя истински адрес е:Шумен,ул.Деде Агач номер не казвам кой.Jhony Bravo™ написа:Nixon написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сам вярваш ли си?
сега ушите ти пръщат от алчност защото те разкрих (нали те търсих на онзи адрес дето си казал на алминатор)
сам си каза
Кирилица goes Jason

-
Алминатора
- Обратна връзка:
Никсъне утре идваме у вас да ти играем на компютъра.Jhony Bravo™ написа:Nixon написа:Какъв адрес съм казал на Алминатор?Моя истински адрес е:Шумен,ул.Деде Агач номер не казвам кой.Jhony Bravo™ написа:
сега ушите ти пръщат от алчност защото те разкрих (нали те търсих на онзи адрес дето си казал на алминатор)
сам си каза
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не, на харабията след София ние сме най-много гласували. Варна ни дишат във врата, ама има още да дишат. :РPantomime написа:Yeah Russe is teh real power :> Някой ден и София ще минем, казвам ви :>
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Именно затова постнах по-горе .. в моя флъд има смисъл :>The Chameleon написа:Не, на харабията след София ние сме най-много гласували. Варна ни дишат във врата, ама има още да дишат. :РPantomime написа:Yeah Russe is teh real power :> Някой ден и София ще минем, казвам ви :>
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Till.Lindemann
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Бог да ни е на помощ тогава, ДилдоPantomime написа:Е неReCoNNeCt написа:МНОГО РУСЕНЦИ СЕ НАВЪДИХТЕ БЕНащо племе ще завладее света някой ден
София.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка: