[serious] Самочувствие!?
- SweetDream
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Курветата пушат в 7ми клас , така се имат за по- интересни и се вписват в аморфайтърската компания.LACRIMOSA написа:I against I - а защо мислиш,че съм курве?ми да,възмутена сам,че 5-ници пуша (но не сам изненадана)!!!
Ебати философията за живота имам ..
И курве да си , и да не си .. смешно е да го коментираш , тъй като самата ти си прекалено малка за тва , което правиш
остарехме
- SweetDream
- Обратна връзка:
- Sarge`
- Обратна връзка:
Аре оставете я бе!Като иска да пуши момичето-да пуши!И на мен понякога някой даскал кат ме е нервил ми се е допушвало...
Айде сега!Бъдете либерални,всеки има право на избор!Нали не пушите вие?Тогава какъв ви е проблема!?
Айде сега!Бъдете либерални,всеки има право на избор!Нали не пушите вие?Тогава какъв ви е проблема!?
The Reason of War is not to die for your country,but to make the other bastard,die for his!
Bulgarian
Bulgarian
Ба ли ги малките
Никакво уважение!
Отивам да си взема нещо за гризене и нещо ми беше хубаво, та не се предредих. Та стигам аз почти до така желаната храна и по едно време едно момиченце (най-много 4 клас) застава пред мене. След няколко секунди седене като пън с очи като палачинки успях да я попитам "ВТФ? Ма ти кво правиш". А тя с най-голямо нахалство се обърна, погледна ме и пак си се обърна, все едно съм досадник
Почнах да я ръчкам и след още няколко такива въпроса почнах в яростта си да повтарям само "чиба", "марш" и "беги уе", а тя само ми буташе ръката, все едно ще я изнасилвам... 
Ба ги тия малки...

Отивам да си взема нещо за гризене и нещо ми беше хубаво, та не се предредих. Та стигам аз почти до така желаната храна и по едно време едно момиченце (най-много 4 клас) застава пред мене. След няколко секунди седене като пън с очи като палачинки успях да я попитам "ВТФ? Ма ти кво правиш". А тя с най-голямо нахалство се обърна, погледна ме и пак си се обърна, все едно съм досадник
Ба ги тия малки...
-
d4rk.1nside
През кура ми е дали пуши или не , просто съди децата , които са с 1 или 2 години по - малки от нея .. а не осъзнава , че тя е същатаSarge` написа:Аре оставете я бе!Като иска да пуши момичето-да пуши!И на мен понякога някой даскал кат ме е нервил ми се е допушвало...
Нек' се трови , ако не трови и мене , не ми пречи.
остарехме
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Дарк, дюд, не е, познавам я (:I against I написа:През кура ми е дали пуши или не , просто съди децата , които са с 1 или 2 години по - малки от нея .. а не осъзнава , че тя е същатаSarge` написа:Аре оставете я бе!Като иска да пуши момичето-да пуши!И на мен понякога някой даскал кат ме е нервил ми се е допушвало...
Айде сега!Бъдете либерални,всеки има право на избор!Нали не пушите вие?Тогава какъв ви е проблема!?.
Нек' се трови , ако не трови и мене , не ми пречи.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
d4rk.1nside
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Еми, и аз миналата година бях 7ми клас, а си пушех.. И не, не съм гъзар (:I against I написа:мини руло написа:Това не го разбрах?I against I написа:аморфайтърската компания
Аморфайтър = фешън = чалгар = задръстеняк = етц = етц =етц .
Окей , нека не е.
И все пак за мен не е нормално 7мокласничките да пушат.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
d4rk.1nside
Твоя работа , щом не си аморфайтър ти разрешавам :Ь.Fenriz написа:Еми, и аз миналата година бях 7ми клас, а си пушех.. И не, не съм гъзар (:I against I написа:мини руло написа: Това не го разбрах?
Аморфайтър = фешън = чалгар = задръстеняк = етц = етц =етц .
Окей , нека не е.
И все пак за мен не е нормално 7мокласничките да пушат.
остарехме
- Predator-S
-
d4rk.1nside
Разбира се , докато си тъп безмозъчен фешън без лично мнение и склонност към надуване на чалга от 340левовия ДЖСМ , а като в плюс при заплаха от бой любимата ти реплика е "Да викам ли момчетата ? ".Lost in the Light написа:И аз пуша от 7ми клас, а от 2 години слушам чалга. Аморфайтър ли съм?
Ако не отговаряш на описанието , не си аморфайтър.
остарехме
-
----------
Той не е аморфайтър. Тя е аморфайтър. На него е позволено да пуши. На нея не е позволено да пуши. Дискриминация?
В 7 клас не е нормално да се пуши независимо дали си аморфайтър или не си, но зависи защо си започнал да пушиш. Ако си започнал за да се докажеш пред някой, да се издигнеш в очите му то ти си идиот. Иначе ако си почнал просто, защото искаш нямам нищо против и никой не би трябвало да има.
П.П.Тва не го приемайте на серизно, просто исках да напиша нещо за пушенето. Ко ми стаа копиле?
П.П.Тва не го приемайте на серизно, просто исках да напиша нещо за пушенето. Ко ми стаа копиле?
-
d4rk.1nside
Къде отиваш ти бе..Lost in the Light написа:Грешки : Фешъна не ме привлича, като стил, имам мнение по повечето въпроси засягащи мен, GSM-a ми е 400лв(но има чалга:), и не викам момчетата, викам "G класите". и DV rlz!!!
Ти си ДВфайтър , що не каза по рано ? лол тт
> Не съм ли Фройд младши , зааеби ..
Да не ми се изпообидите сички файтъри , има свестни и от двете раси!
остарехме
-
d4rk.1nside