Хм..Като гледам,май повечето се отказаха ( ще чакам и Флаш да се върне от пловдив,да го видим)..Ако все още има некой който играе,да пише в играта на BGP0wer , да го вкарам в клана.
Джиткам я от време на време...
Трябва ми още половина за да диган 10 lvl обаче се некви нуубове ма атакуват в гръб да го ева...
Като дигна 10 lvl ще я заиграя повече заради новите итеми....
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Хах Бургас бате ... Ми цъкаме ма не толкоз активно ся покрай линиджа, лост и призън брейк не остава време ся ще вляза да поджиткам 7 лвл съм за ся иначе
Пичове как да оправя AgentErrora тоест да спре да ми излиза докато играя ако трябва да изключа антивирусната, антивирусния firewall или нещо друго само кажете, че да се оправи най сетне. П.П.Windows firewall-а е изключен, а преди време тоя проблем го нямаше.
Остаави го тоя ерор....
И на мен се показва...
Не пречи на играта...
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
еи хорица добре игра ама сега като тегля клиента и като го стартирам ми иска ъпдейт некав и след 5 мин чакане и LOADING... ми каза че ъпдейт сървъра не работи ко да прая?
Здравейте!Забелязах, че започвате да играете и ми е интересно кой къде играе. Със сигурност сте го писали, но е много разбъркано. Сега тегля играта и бих искал да знам къде да играя като започна:)
някой въобще грижа ли го е за моя проблем ? ПЛС помощ ве хора.Ако някой има пачната версия ПЛС да я качи някъде и да мога да я изтегла че на мене проблем ми прави.