WoW:WNet Bruning Crusade Server
-
KuzMan написа:Така ... чета и не загрявам ... от къде да си дръпна clienta и от къде пачовете? Няма ли ги на някой светсно местенце??
Първо сваляш Client
Инсталираш
Сваляш Този пач
Пускаш го,чакаш да се зареди.
Правиш Realmlist.wtf на set realmlist 217.20.163.63
А за акаунта
за да си направите акаунт в сървара е нужно да влезнете в играта и да напишете акаунта и паролата еднакво пример:
акаунт:test
парола:test
и при първото влизане на паролата пишете .password и вашата нова парола пример:
парола: .password test2
Dark-Elf написа:KuzMan написа:Така ... чета и не загрявам ... от къде да си дръпна clienta и от къде пачовете? Няма ли ги на някой светсно местенце??
Първо сваляш Client
Инсталираш
Сваляш Този пач
Пускаш го,чакаш да се зареди.
Правиш Realmlist.wtf на set realmlist 217.20.163.63
А за акаунтаза да си направите акаунт в сървара е нужно да влезнете в играта и да напишете акаунта и паролата еднакво пример:
парола:test
и при първото влизане на паролата пишете .password и вашата нова парола пример:
парола: .password test2
Аз клиент имам, значи само ъпдейтвам и започвам да се мъча да се примеря с това, че пиратките не са като оригиланите

KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
-
Имам 1 въпросче.Направих всичко,както каза Dark-Elf,всичко си е наред,направих акаунт,конектнах се към сървъра,имам и Елф-роуг 3 лвл
вече,обачеее...Проблемът е,че не ми дава да си създам герой Драеней или Кървав елф
Къде може да е проблема ? Иначе сървъра е доста добър,на фона на другите пиратки.При 600 човека он-лайн,нямам никакъв лаг
И още нещо : Да питам от мене ли си е нещо или от сърва - значи като си направи герой от женски пол,всичките му реплики са с мъжки глас 

-
Dark-Elf написа:Направете си нов акаунт,ако пак не стане да си направите някоя от новите раси,правите пак докато не стане...
Ще стане след няколко опита.Тогава си направете героя и ако е гол...правите нов,пак докато не стане...
Хехе ... още не съм го разцълак ама този коментар звучи ... ужасно! Просто ... верно, че сървар като оригиналния нема да направят ама тва звучи ужасно ... искам да кажа ... на старата версия бях попаднал на един мнооого добър сървар ... поне 80% бачкаше!
-
- Обратна връзка:
-
KuzMan написа:Dark-Elf написа:Направете си нов акаунт,ако пак не стане да си направите някоя от новите раси,правите пак докато не стане...
Ще стане след няколко опита.Тогава си направете героя и ако е гол...правите нов,пак докато не стане...
Хехе ... още не съм го разцълак ама този коментар звучи ... ужасно! Просто ... верно, че сървар като оригиналния нема да направят ама тва звучи ужасно ... искам да кажа ... на старата версия бях попаднал на един мнооого добър сървар ... поне 80% бачкаше!
Коментара звучи ужасно,но е истина на този сървар сташно много неща не работят.
Първо играх c Blood Elf стигнах левел 16..героя ми остана гол,какво ли не пробвах(включително Релог) но не стана..в градовете се мяткат същества от 18 до 60 който ако си достатъчно умен да се приближиш те убиват...
Направих си Dreanei,още началната зона беше ужасна..имаше само чудовища за 8 левел,но добре че GM-ите са сложили телепорт до Stormwind,та трябваше да се бия в до-болка позната зона на хората.Стигнах 19 левел и ми омръзна тотално.И най-накрая разбрах че на WoW private сърварите не струват.В този сървар са най-добре направен всички раси но не и новите,провери в листа и ще видиш че е така Human-ите са най-висок левел.А пък и някой Mount-ове не работят.
Ми брато ... аз съм в семейство с горе-долу добро финансово състояние и тридесетина лева на месец не са проблем попринцип, но ... когато всеки месец давам 50лв за уроци, 25лв за фитнес и като се храня, ходя на даскало и живея ... е пари за компютърни игри ... не остават!
-
KuzMan написа:Ми брато ... аз съм в семейство с горе-долу добро финансово състояние и тридесетина лева на месец не са проблем попринцип, но ... когато всеки месец давам 50лв за уроци, 25лв за фитнес и като се храня, ходя на даскало и живея ... е пари за компютърни игри ... не остават!
Ами като не остават пари не е нужно да си тровиш здравето с пиратски сървари,има си и не по-малко добри онлайн игри- безплатните
ще ти препоръчам една- Flyff .Страхотна е !Може да я пробваш...

Dark-Elf написа:KuzMan написа:Ми брато ... аз съм в семейство с горе-долу добро финансово състояние и тридесетина лева на месец не са проблем попринцип, но ... когато всеки месец давам 50лв за уроци, 25лв за фитнес и като се храня, ходя на даскало и живея ... е пари за компютърни игри ... не остават!
Ами като не остават пари не е нужно да си тровиш здравето с пиратски сървари,има си и не по-малко добри онлайн игри- безплатните
ще ти препоръчам една- Flyff .Страхотна е !Може да я пробваш...
Мерси брато, но мисля, че няма две мнения по въпроса: WoWа си е друго нещо!
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
KuzMan написа:Мерси брато, но мисля, че няма две мнения по въпроса: WoWа си е друго нещо!
Дааа, WoW-a си е друго нещо - дървено, скъпо и грозно.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,