Elder Scrolls 4 Oblivion (официална тема)
Зна4и около района където е мястото надолу по хълма ще намериш един Will-o-the-Wisp. Убий го и вземи Glow Dust от него и го дай на статуята на залез или изгрев.DeepWater написа:Някой стигал ли е до куеста Blood of the Dаедра, защото аз се закопах там. Като стигна до оная статоя и говоря с онея на пейките около нея не знам какво да правия. Ако някой е стигнал до куеста нека сподели как се минава.
-
Anrito87 написа:сори за въпроса ама не мога да разбера как се хвърлят работи (а немога да се движа)... когато съм близо до труп или сандък е ясно ама в моя случай взех една брадва която беше на разсояние от трупа и като я взех вече неможех да се доближа до трупа за да я хвърля... хелп
![]()
![]()
Задържаш лявото копче на мишката върху предмета.
TVEL написа:Играта е яка ама ме гразнят някой неща:
Лицата на абсолютно всички са абсолютно смешнии че играеш 1-во лице
Иначе ме кефят градовете,големи са красиви са...![]()
Краде се трудно(особено от магазини)
Аз я играя на:
AMD 1.6GHz , 1024MB RAM , Radeon 9550 256MB , на 1024х768
И ми върви добре на low detail

Най-важното нещо което трябва да правите когато започнете да играете една игра е да видите контролите

Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
Wongraven написа:Чшш, пияници, до къде сте
А да си питам. Мое ли да се наблъскам из всичките гилдии ?Примерно Блейдс ( вече съм ) , Файтърс ( ако се абстрахират от нечистото ми досие
) и там другите ... Има ли няква преебавка ?
Бе деба като играя повечко и почва да циклявчи и да сече и ме фащат нервите.
Не ,няма проблем да си във всички гилдии. Аз съм вече "дъ биг бос" на The Dark Brotherhood и в момента съм на път да заема същия пост и в The Thievеs Guild. Следващата ми жертва е Fighters Guild.
-
За гилдиите аз на Мороуинд примерно бях гилдмастър на гилдията на бойците, маговете и крадците:). Пък бойците и крадците ако се сещате не се обичат много много
. Единственото прецакване може да е ако да речем от бойците получиш мисия да убиеш някой от другата гилдия или от крадците да окрадеш някоя от щабквартирите на гилдията на бойците. А си спомням, че поне в Мороуинд имаше такива мисии
Тоя вампиризъм така ме натвари, пък и ползвам само quick save, че съм я зарязал засега играта. Някой ако е изпълнявал куеста за лекуването от вампиризма да го питам накрая някаква отвара ли се получава, дето като я изпиеш се лекуваш или се излекуваш като изпълниш куест?
Ако трябва да се изпие отвара ако може да ми кажете името и, че да си спестя доста лутане из нощите и wait-ване през деня

Тоя вампиризъм така ме натвари, пък и ползвам само quick save, че съм я зарязал засега играта. Някой ако е изпълнявал куеста за лекуването от вампиризма да го питам накрая някаква отвара ли се получава, дето като я изпиеш се лекуваш или се излекуваш като изпълниш куест?
Ако трябва да се изпие отвара ако може да ми кажете името и, че да си спестя доста лутане из нощите и wait-ване през деня

"Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
by Phantom
-
- Обратна връзка:
Въй, и аз станах вампир без да разбера. Сигурно при битката с ония петимата.
Е, имам куест да идя при някъв , който се занимавал с лекуването на болестта. Но искам да питам , ако някой е продължил да си играе като вампир, дали е по-интересно , или да се лекувам. Гледам че на всеки сън ми дава нови скилове, ставам доста по-силен, мога да нося повечко, гъзарийки общо взето. Но пък вече почнаха да не искат да търгуват с мене. А и е шибано да се дебиш само из нощта. Е, някой по-напреднал ще каже ли ?
Е, имам куест да идя при някъв , който се занимавал с лекуването на болестта. Но искам да питам , ако някой е продължил да си играе като вампир, дали е по-интересно , или да се лекувам. Гледам че на всеки сън ми дава нови скилове, ставам доста по-силен, мога да нося повечко, гъзарийки общо взето. Но пък вече почнаха да не искат да търгуват с мене. А и е шибано да се дебиш само из нощта. Е, някой по-напреднал ще каже ли ?
- Outstanding
Аз лично не харесах вампиризма въпреки достата бонуси които дава.Като стигнеш до предела на вампиризма никой не ще да общува с теб,не можеш и да си купиш нищо.Пък и скитането през ноща ме дразни.А противоотровата.Ако си в напреднал стадий - изпълняваш куеста,който от своя страна не е много приятен в частта с търсенето на ония gem-ове.
-
- Обратна връзка:
Малеее хора,та ние сме най измъчените гамери в света ве!!!Намираме игри дето ги играем със адското збиване.Ами то май от забиване човек се нерви повече от колкото се разтоварва и кефи.То па тия creator-и се оляха с тая графика,или пък продавачите се праят на луди...иде ми да отида и да ограбя първия комп сервиз!!!
†††††††††††††††††††††††††††††††††††
†Пътят към ада е покрит с добри дел੆
†Пътят към ада е покрит с добри дел੆
намирането на гранд соу гемове не беше кой знай колко трудно макар че изгубих 1 седмица (виртуално време) в пътуване... 1 има в мината до къщата на вещицата а останалите ги купих от мейдж гилдове от градовете... дадох и ги на вещицата и ся ми каза да и намеря продуктите за отварата... прах от много силен вампир... кръв от влечуговата раса... чесън и още някви две съставки... дано успее да приготви отвара че и мен тоз вампиризъм
а междо другото когато си нахранен (си пил кръв) слънцето май не ти пречи а и всички говорят с теб... а това са основните недостатъци на вампиризма (+ това че ставаш много грозен
)
аз съм с П4 1.8Гх, 512+256Рам и ГФ6600 256Рам и ми върви доста добре (само като ми зарежда ерийте ми лагва леко)

а междо другото когато си нахранен (си пил кръв) слънцето май не ти пречи а и всички говорят с теб... а това са основните недостатъци на вампиризма (+ това че ставаш много грозен

аз съм с П4 1.8Гх, 512+256Рам и ГФ6600 256Рам и ми върви доста добре (само като ми зарежда ерийте ми лагва леко)
- Заек(наркоман)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HELPPP
((((((((((((((
Igrata mi se bunga ... kazwa mi za nqkukvi versii problematika
i nemoga da dam load game .... Kazwa mi 4e versiqata bila 0.25 a moita igra 0.00 neznam kwo stava pomo6t plz
Ina4e igrata e tupalka prevurtal sum predi6nata morrowind i be6e mnogo qka oba4e sq sa se ulqli v detaili v si4ko
samo malko problemi s cepeneto ama nemoga da razberu .... ma6inata mi e P4 2.6 s 2x256ram i Nvidia FX5700LE 6to tolko mnogo mi cepi ... sigurno zaradi ramata i videoto ...
ama puk tolko hi4 da ne mi vurvi
pomo6t pak za safovete plzzz

Igrata mi se bunga ... kazwa mi za nqkukvi versii problematika
i nemoga da dam load game .... Kazwa mi 4e versiqata bila 0.25 a moita igra 0.00 neznam kwo stava pomo6t plz
Ina4e igrata e tupalka prevurtal sum predi6nata morrowind i be6e mnogo qka oba4e sq sa se ulqli v detaili v si4ko
samo malko problemi s cepeneto ama nemoga da razberu .... ma6inata mi e P4 2.6 s 2x256ram i Nvidia FX5700LE 6to tolko mnogo mi cepi ... sigurno zaradi ramata i videoto ...
ama puk tolko hi4 da ne mi vurvi

Ping of Death