???? написа:Здравейте всички, имам един проблем и моля за съвет. Значи досега не съм имал приятелка, а другата седмица имам среща с момиче и доста се притеснявам. Бихте ли ме посъветвали как да се държа, за какво да говоря и т.н. ? Благодаря предварително!
Disturbеd написа:Говори за секс, цици, наркотици, отсечени глави и краиници, изпразвания и насилствен секс. И не забравяй да споменеш, че момичето е грозно като смъртта. Кажи й, че ще я чукаш докато анала й не стане колкото устата й.
Две забележки:
1.Сериозно повече от 50% от "бисерите който слагате не са никак смешни,преборете се с факта че няма да направите поредния пост в завърналата се тема...
2.Не слагаите цели теми, ако са наистина бисери най=вероятно скоро ще изчезнат...
DUALeX написа:XoPa nu6eTe 3a Heogo6peHueTo cu KbM Te3u urpu KouTo MoraT ga urpauaT cJIy}|{uTeJIu Ha HACA.
абе чич ти уд ли си е не съм чувал изобщ за такъв процесор 999999MH ти не си наред бе и изобщо не ти разбрх какво искаш да каеш и какво си написл
Абе чичове уди ли те изобщ ебати яката тема, бе разбрх шо не и се кефите, като чича си гу е написл п.с.
edit :
Wizy написа:Значи мен като си изтеглисх торента и като показжасх каде да го даулнлоуднеш там дажасх да нее е на на даунлоуд а на Сийд ТУЙ Е НАДЯЖАМ СЕ ДА СИ МЕ РАЗБРАЛ
julitto написа:Много яка тема , хахахахаха ще се скъсам от смях на някои неща , ма тва дет Matt го написа не беше бисер а нещо като гавра
А ти си тъпак!
Goranski написа:например игра:coll of duti 2
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Adolf Junior написа:Мамаму в тъз тема аз мноо емотикони написах ечи кво както казаха Scorpions-Wind of Change ся пак има промяна сигурно утре като изляза ще видя как евреин убива брат си и вика "МРИ МРЪСЕН ЦЕФУТ" еее тва няма как да го забравя малии че тъпотии написах
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Бившия Lord Of Darkness в тема за побой над инвалиди написа:Тебе просто трябва да те препарират за идните поколения. Жив австралопитек, боже, боже... Хане ювиги, не бий инвалидите, все пак никак няма да е честен бой. Ако все пак се случи, гледай да се свиеш на кълбо докато яростта му премине, че току-виж те убил...
Adolf Junior написа:Така пичове имам огромен проблем вчера кат се прибирах от даскало видях 3 гълъба 1 угризън хапан но почти цял 2 от които излизасе кръв с мехури от устата 1 дет бе хапън го видях оня ден и знам че е хапан вчера оня ден беше цял така аз не ги забелязъх(трева висока иии гледах напред и замалко не го настъпах) така та ПИТАМ какви са симптомите и как се пренася тва нещо и колко дена се живее след заразата и те 3 те бяха толкова цели без единя де но не личеше чашка от въздушна пушка нито че някои го е бил или хапал освен първия така че ХЕЛП ХЕЛП
Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.
The Psychology of the Assasin