We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Тъкмо щях да го пускам Иначе в английската версия е Егман, а в оригиналната е Д-р Иво Роботик
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Мисля, че кучето е хъски, но не съм 100% сигурен...
The Devil X, мисля че съм аз.
Та, какъв бонус се взема от гробницата на Кейн в LoK: Defiance?
Sentry написа:The Devil X, мисля че съм аз. Та, какъв бонус се взема от гробницата на Кейн в LoK: Defiance?
Ми зависи какво разбираш под бонус. Гепиш семейния му герб (Kain's Familly Crest) и едина телекинезис руна, или хелтстоун, не съм много сигурен кое точно беше. Други бонуси няма. btw, тази гробница нямя почти нищо общо с гробницата му от Blood Omen 1, където Кейн е заровен право в земята, не в каменен саркофаг, няма го портрета на стената и не се мярка фамилния му герб. Освен това в първата игра човешкият Кейн е с руса коса, не с кестенява, кавато е на портрета.
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
Kain е с черна коса преди смъртта си, има само ранни проекти в които е бил с руса коса, но те са отхвърлени. А пък иначе архитектурата е наистина различна от тази в Defiance-а, но той пак си е в саркофаг и стената, на която е портрета му в Deafiance не можем да я видим(стената точно срещу входа на тази гробница се явява с гръб към нас и практически липсва). Иначе въпроса ми беше за телекинезата. Ти си.
Sentry, още в самото начало на играта, когато си човешкия Кейн в една кръчма, ясно се вижда, че Кейн е рус, ама както и да е. Та и без това сме подхванали темата- от кой град е родом Кейн? По- назад във темата бях питал същия въпрос, само да дам жокер- Носгот е земята, в която се развива действието, аз питам за града.
"That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft