Всякакви обсъждания по World of Warcraft
-
Гост
US Version - World Of Warcraft @ warez.tv, до утре ще е качена цялата, като ще се появи и в датата и торента на арената.
-
Resident Evil
Значи записах си играта .. свалих е преди малко на 4 диска е и е версия 1.0.0 , незнам какво ще рече това. Но ми иска някакав акаунт да си направя в саита на близард.. но там ми иска сд-кеи за да си направя акаунт.. искам да попитам щом ми иска акаунт това значи ли че е Бета вервия ? и 100 процента ли трябва да играя мрежа в интернет няма ли сингал плеар или мисии да минавам.мерси.
- Krasen
Second Phase Account Creation Pages Open!
Second Phase Account Creation Pages Open!
Айде народе и сички патки с него на авантата - http://en.wow-europe.com/
почвайте да правите акаунти и да жулиме играта !
това е цд кейа EUROPE-BETA-BLIZRD-DARK-PORTAL
за да играете ви трябва европейската бета 1.2.1
Айде народе и сички патки с него на авантата - http://en.wow-europe.com/
почвайте да правите акаунти и да жулиме играта !
това е цд кейа EUROPE-BETA-BLIZRD-DARK-PORTAL
за да играете ви трябва европейската бета 1.2.1
"At the end of your road mine begins."
Re: Second Phase Account Creation Pages Open!
така имам един проблем ...Направих си ацц добре...Изтеглих 1.2.1 добре... но сега като вляза в играта и ме запита за юзърнейм /пасуорд не става и не става да влезе ...Пише ми да се свържа с близард за открадната или загубена парола ... Реших 4е съм объркал паролата или юзъра направих нов и пак същото. .. . УТФ???
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
-
Гост
-
Гост
Re: Second Phase Account Creation Pages Open!
kiroman написа:така имам един проблем ...Направих си ацц добре...Изтеглих 1.2.1 добре... но сега като вляза в играта и ме запита за юзърнейм /пасуорд не става и не става да влезе ...Пише ми да се свържа с близард за открадната или загубена парола ... Реших 4е съм объркал паролата или юзъра направих нов и пак същото. .. . УТФ???
Сигурен ли си че си свалил правилния клиент. Като гледам си свалил американския. За европейския 1.1.2 е версията на installer-а. Най-сигурния начин да разбереш е като щракнеш на един от двата бутона долу вляво - ако те прати на wow-europe.com значи си с европейския, ако отидеш на worldofwarcraft.com - американския и ще трябва да теглиш наново европейския - има го в warez.tv (достъпен за клиенти на evro.net) и headoff.com .
-
Гост
-
Гост