Ако някой може да ме насочи кам саит(Руски може би) с подробно упътване сам готов да експериментирам с моята карта, че без това е за смяна...
Хардуер:Какво да си взема за тея пари?
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Кажете как да си увелича(отключа) хардуеърните конвейери??? на моята Радеон 9000 карта?Дали въобще е възможно това, защото сам чувал за Радеони на които отключват(с поялник;-) )конвейери и те увеличават много производителността си!
Ако някой може да ме насочи кам саит(Руски може би) с подробно упътване сам готов да експериментирам с моята карта, че без това е за смяна...![[Wink] ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ако някой може да ме насочи кам саит(Руски може би) с подробно упътване сам готов да експериментирам с моята карта, че без това е за смяна...
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Мисля чеза Радеон 9000 няма такова нещо.Със сигурност важи за 9800СЕ ама шанса да уцелиш отклюбваща се бройка е равен на шанса да спечелиш шестица от тототоCABRON написа:Кажете как да си увелича(отключа) хардуеърните конвейери??? на моята Радеон 9000 карта?Дали въобще е възможно това, защото сам чувал за Радеони на които отключват(с поялник;-) )конвейери и те увеличават много производителността си!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Гост
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
А,не съм алчен.С 256 е, стабилно се клоква, охлаждането е добро( държи я хладна в жегите при клок ) и за непретенциозен геймър е перфектна според мен!Е, аз съм претенциозен ( много ) и затова я сменям...HUN73R™ написа:Тя е 256ДДР нали Макс?Смятам че 100 гущера е много добре.Че ако си късметлия може и някой гущер отгоре да намажеш!
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Даааа... и тя се изразява в това че 9200СЕ е орязана откъм шина и честоти което рязко намалява производителността.Не си взимай тази карта, приме го като приятелски съвет.Anonymous написа:абе хора имали разлика между Ati Radeon 9200 i 9200 SE
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Гост
еми аз съм си с тая карта от 4 месеца и нямам проблеми но благодаря за съветаМакс Пейн написа:Даааа... и тя се изразява в това че 9200СЕ е орязана откъм шина и честоти което рязко намалява производителността.Не си взимай тази карта, приме го като приятелски съвет.Anonymous написа:абе хора имали разлика между Ati Radeon 9200 i 9200 SE
Еми успех с Дуум 3 в такъв случай.И пак заповядай като разбереш колко си се прецакал за ,,5 долара в повече"Anonymous написа:еми аз съм си с тая карта от 4 месеца и нямам проблеми но благодаря за съветаМакс Пейн написа:Даааа... и тя се изразява в това че 9200СЕ е орязана откъм шина и честоти което рязко намалява производителността.Не си взимай тази карта, приме го като приятелски съвет.Anonymous написа:абе хора имали разлика между Ati Radeon 9200 i 9200 SE
Имам един въпрос или може би проблем.
Имам нов компютър с нелоша конфигурация. Но няма видеокарта по простата причина, че дъното няма AGP слот а PCI. И не мога да взема картата си от стария комп за да я сложа в новия. А пък съвременните видео карти са само с AGP интерфейс. Има ли някакво решение на проблема?? Аз се сетих че може би производителите на видео карти правят малък брой от тях с PCI интерфейс. Знам че преди 15стина години всички карти са били PCI но сега явно не е така....... Да се има предвид че кутията е от тези малките където всичко е нагъчкано....
Моля ако някой знае как да се оправи проблема нека постне в тази тема!
Имам нов компютър с нелоша конфигурация. Но няма видеокарта по простата причина, че дъното няма AGP слот а PCI. И не мога да взема картата си от стария комп за да я сложа в новия. А пък съвременните видео карти са само с AGP интерфейс. Има ли някакво решение на проблема?? Аз се сетих че може би производителите на видео карти правят малък брой от тях с PCI интерфейс. Знам че преди 15стина години всички карти са били PCI но сега явно не е така....... Да се има предвид че кутията е от тези малките където всичко е нагъчкано....
Моля ако някой знае как да се оправи проблема нека постне в тази тема!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Кажи моделана дъното!Ако е доста старо ще е с PCI а ако е нова - с PCIe слот.Ако е първото - слагай стара карта.Ако е второто си купи PCIe карта - Radeon x300, x600, x800 GF FX 5900PCI, FX 5750, 6800, 6800GT 6800Ultra.Всички тези карта са илисамо PCIe или имат и такава версия.А какъв е компютъра?
Все агенти сме!
Все агенти сме!