Bad Ass написа:Супер тъпотоя!
Ами не знам, ти можеш ли да напишеш нещо по-добро? Ако да, дай да го видим!
JazzJack написа:Teq dni si o4akvam novata 6taiga,i kato doide,mislq da napravq edna temi4ka v tozi razdel.Pak 6e e ne6to sme6no i sigurno pak 6e e s hora ot Foruma.Sega oba4e sum v klub
JazzJack написа:Значи,имах проблеми със щайгата.
Господарю на духовете,имах такава идея,но пропадна.Ако си съгласен,може да ти пратя текста,а ти да сглобиш флашче.Ще е супер!Едновременно ще пуснем флашчето и текста!
Слим,точно за теб и Коде(ъ)р имам роля.
Като гледам,май към вторник ще съм на линия!
Искам да ви питам нещо-кажете,кои точно са според вас най-интересните моменти от предишните части?Ще ми помогнете!
slim_k написа:JazzJack написа:Значи,имах проблеми със щайгата.
Господарю на духовете,имах такава идея,но пропадна.Ако си съгласен,може да ти пратя текста,а ти да сглобиш флашче.Ще е супер!Едновременно ще пуснем флашчето и текста!
Слим,точно за теб и Коде(ъ)р имам роля.
Като гледам,май към вторник ще съм на линия!
Искам да ви питам нещо-кажете,кои точно са според вас най-интересните моменти от предишните части?Ще ми помогнете!
По мое мнение :
Момента в началото на първата част :
"-Това трябва да е Стелт ... Чисти флууда !"
Второто забавно нещо от първата част :
"- И тигъра ми вика - Never give up , never surender , never admit defeat"
Почти цялата втора част , като най-смешни моменти от нея , за мен са :
-Четенето на ЛС-то към админа
-"Протичането" на покрива
Без да се сърдиш , третата част не ми хареса . Особено със "ъпгрейдвания" самолет на Рийф направо прекали . Просто го давай малко по ... , как да ти кажа , ... "форумно" . Вкарваш прекалено много елементи от самия форум , като реални неща.Но това да не ти прави впечатление - аз съм вечния мърморко , така че не винаги трябва да ми обръщаш внимание . Но и от третата част си имам любим момент:
"-Ааа , Хикс , да ти надуя куклата ли идваш ?"
![]()
Това е от мен ... И дано ролята ми да има някакво значение в тая нова част която ще пишеш ...
EviL написа:Ми първо погледнах регистрацията ти , послед погледнах към броят мнения които имаш и накрая се вгледах в никът ти ! Най-голяма роля за решението ми изигра никът ти който едно време ( е не много одавна ) означаваше връх на простотията ( сега върхът принадлежи на Ксантос ( или както се казва след педесетото сменяване на никът ))!
Сега доволен ли си ?