Тийн измислица с форумци 2 в 1,а?:)
Айдеее, почна флууда. Аз предлагам, Фреш, като почнеш да пускаш написаното, да го пускаш в друга тема, а тука да остане за обсъждене. А може и мене да ме включиш (нямам нищо против да съм 2,3,4степенен персонаж)
Среден на ръст, 14г, мотая се с доста по-големи. Изглеждам слаб, но това е защото ходя размъкнат, руса коса, тъмни очи
Занимавам се с бойни изкуства от две години. Напоследък цъкам и баскет
Мразя крайности, обикновено при спор заставам на страната на по-слабия. Житейска философия - виж подписа.
Среден на ръст, 14г, мотая се с доста по-големи. Изглеждам слаб, но това е защото ходя размъкнат, руса коса, тъмни очи
Занимавам се с бойни изкуства от две години. Напоследък цъкам и баскет
Мразя крайности, обикновено при спор заставам на страната на по-слабия. Житейска философия - виж подписа.
Until the day we meet...
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Денят беше петък . Пепеляворус човек вървеше по пътя към даскало. Той беше Найк . На среща му се появи втори –Левиатана. По погледа му личеше , че е прекарал тежка вечер или поне е пил. Всички говореха за него , че е наркоман , рекетьор и прочее , но онези , които го познаваха знаеха , че е як , че на него може да се разчита и има богат умствен капацитет , въпреки , че го ползваше само за замислянето на щуротии. Сред френдовете му беше и Найк . Затова го заговори.
- Ооо, Мат (така го наричаха) как е ?
- Бива , пич , бива – отвърна Левиатана , гледайки дима от догарящата в ръцете му цигара - съвземам се от снощния купон .
- Идваш ли на моя в събота?Имам рожден ден (4 юли(
)) . И Лили ще дойде.
- Там съм. – намигна Мат – ами Лили коя е?
- Онази от 10ти профилиран.
- Заби ли я ве? – засмя се Левиатана.
- Сам ще видиш.
Между временно бяха стигнали входа на даскалото на Найк.
-Добре , тогава до събота.
- До!
И той влезе , а Мат продължи своя път.
Найк се качи на третия етаж в училищната сграда и се отправи към стаята , където имаше час. По коридора видя Рекс и Billy-to , поздрави ги и не пропусна и на тях да каже за рожденденското си парти . Радостта му беше основателна – веднъж се става на 18! След Найк се движеше и Лили . Усмихна им се и 5 минути след като бе отминала Billy-to още гледаше след нея.
-Приятел , затвори си устата – засмя се Рекс.
-Ти пък на какво основание ми прекъсваш съзерцателния транс?!
-Има си гадже.
-И кой е той?
-Найк.
-Уф не очаквах и да е свободна.-въздъхна Billy-to , но без глас понеже мразеше да се показва слаб пред околните и още повече да го съжаляват . От както се помнеше той беше влюбен в Лили , но тя си оставаше студена , а сега и тази новина му дойде като гръм от ясно небе.
Междувременно химичката беше дошла и двамата се сляха с останалата част от класа , която влизаше в час.
Урокът започна , но почти всички духом бяха някъде извън стаята , съсредоточени единствено в мечтите си. Учителката 3 пъти задаваше един и същ въпрос , но никой не я чуваше.
- Billy-to, е, надявам се знаеш – повиши тон химичката - коя съм аз.
- Лил..ами…-разсеяно промълви той и пак си възвърна същия замислен поглед.
Billy-to се беше променил и то забелижимо. Вървеше , без да се заглежда в нищо и никого. Не се шегуваше , не се смееше...Дори SneakyDude се учуди , че когато мина покрай него не го удари.
Диагнозата беше от ясна по-ясна. Несподелено влюбване от типа `тя си има друг`.
----------------------------------------------------
Това се получи след 10тото изтриване.
Нещооо като разпиване на перото и понеже creator е много лош
и не иска да разбере що е това муза реших да го надраскам тук...
ПП : не искам никой да го чете...
- Ооо, Мат (така го наричаха) как е ?
- Бива , пич , бива – отвърна Левиатана , гледайки дима от догарящата в ръцете му цигара - съвземам се от снощния купон .
- Идваш ли на моя в събота?Имам рожден ден (4 юли(

- Там съм. – намигна Мат – ами Лили коя е?
- Онази от 10ти профилиран.
- Заби ли я ве? – засмя се Левиатана.
- Сам ще видиш.
Между временно бяха стигнали входа на даскалото на Найк.
-Добре , тогава до събота.
- До!
И той влезе , а Мат продължи своя път.
Найк се качи на третия етаж в училищната сграда и се отправи към стаята , където имаше час. По коридора видя Рекс и Billy-to , поздрави ги и не пропусна и на тях да каже за рожденденското си парти . Радостта му беше основателна – веднъж се става на 18! След Найк се движеше и Лили . Усмихна им се и 5 минути след като бе отминала Billy-to още гледаше след нея.
-Приятел , затвори си устата – засмя се Рекс.
-Ти пък на какво основание ми прекъсваш съзерцателния транс?!
-Има си гадже.
-И кой е той?
-Найк.
-Уф не очаквах и да е свободна.-въздъхна Billy-to , но без глас понеже мразеше да се показва слаб пред околните и още повече да го съжаляват . От както се помнеше той беше влюбен в Лили , но тя си оставаше студена , а сега и тази новина му дойде като гръм от ясно небе.
Междувременно химичката беше дошла и двамата се сляха с останалата част от класа , която влизаше в час.
Урокът започна , но почти всички духом бяха някъде извън стаята , съсредоточени единствено в мечтите си. Учителката 3 пъти задаваше един и същ въпрос , но никой не я чуваше.
- Billy-to, е, надявам се знаеш – повиши тон химичката - коя съм аз.
- Лил..ами…-разсеяно промълви той и пак си възвърна същия замислен поглед.
Billy-to се беше променил и то забелижимо. Вървеше , без да се заглежда в нищо и никого. Не се шегуваше , не се смееше...Дори SneakyDude се учуди , че когато мина покрай него не го удари.
Диагнозата беше от ясна по-ясна. Несподелено влюбване от типа `тя си има друг`.
----------------------------------------------------
Това се получи след 10тото изтриване.
Нещооо като разпиване на перото и понеже creator е много лош

ПП : не искам никой да го чете...

Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
MetalGearRex написа:fresh написа:не искам никой да го чете...
Оу, съжалявам, ама го прочетох...![]()
Е, че какво, мен много ме кефи! Продължавай в същия дух!![]()
Само имам една забележка - защо точно Билито избра за тази роля? Недей така де...
Нз .. като поведение поне това , което наблюдавам ми прилича на един приятел и без да искам ги сравнявам и става лошо..
Зная , че на негово място можех да сложа друг , зная също кой точно , но не искам.

Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- 666Xela666
- DOLLYLOVER
- Обратна връзка:
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ако умира някой,искам да съм аз.Просто бих жалал да знам как ще изглеждам мъртъв.The Grim Reaper написа:Добре започва.Не искам да участвам,ама искам някой да умре.МОЛЯ ТЕ![]()
Може някой да ритне камбаната от свръхдоза на купончето,или да го згази влак,или трактор,или....извинявай,отнесох се.

Dein Glück
ist nicht mein Glück,
ist mein Unglück!
ist nicht mein Glück,
ist mein Unglück!
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Да бе,и знам как ще умра.Ще падна при игра на баскет,ще си ударя главата в топката,ще рикошира,ще се измуам в някой ръб и ще получа комоцио.The Grim Reaper написа:Аз знам,ще изглеждаш....мъртъв.И ще помоля без снимки на мъртъвци за да се види Смита как изглежда умрял.

Dein Glück
ist nicht mein Glück,
ist mein Unglück!
ist nicht mein Glück,
ist mein Unglück!
- MetalGearRex
- Обратна връзка: