The Only написа:Ааааа... майката! Тука нещо много го заебах Ае тея дни ще си седна на мързеливия задник да напиша продължение, че забравих к'во съм писал дори...
нема да е лошо ....
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Ае хора да ми минат класните, че стана много напечено, а и тоя директорски изпит ми ебава майката, и почвам да пиша, че т'ва мойто никъде го нема... А бех казал, че ще пиша преди месец, ако не и повече...
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
The Only написа:Ае хора да ми минат класните, че стана много напечено, а и тоя директорски изпит ми ебава майката, и почвам да пиша, че т'ва мойто никъде го нема... А бех казал, че ще пиша преди месец, ако не и повече...
аха , така е от доста време 4акам да напишеш нещо .....
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Отпуши ми се малко време и ще гледам днес или утре (неделя) да напиша нещо. Бих го написал и сега ама ако ме фанат наще по това време пред компа ще стане много зле
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
The Only написа:Отпуши ми се малко време и ще гледам днес или утре (неделя) да напиша нещо. Бих го написал и сега ама ако ме фанат наще по това време пред компа ще стане много зле
Emi are davai.4akame
Sori za latinicata ama sum v ma3x
ХАХАХАХАХА яяяяя какво си намерих! Старата тема! Еми сори, че така съм я заебал явно е имало неква причина ма вече не помня... Кякто и да е де... Някой ден може да напиша нещо такова в по добър стил (вече имам напредък) Но не мога да обещая нещо, в което не съм сигурен че ще изпълня Но все пак ми стана забавно да видя какво съм писал преди да зачезна от форума за около 7-8 месеца (ако не и повече). Whatever, не отговаряйте, че ще стане флуд за безсмислени неща :Р
- Albert Einstein