КАК ДА ПИШЕМ ВЪВ ФОРУМА И САЙТА (правила)

Идеи за сайта и списанието
Публикувай отговор
Аватар
semka

Мнение от semka »

абе незнам ама аз преди пишех само на латиница а сега покрай форума пиша на кирилица
така че и вие се научете бре хора !
САМО КИРИЛИЦА :live:
thegreenkrs
Обратна връзка:

Мнение от thegreenkrs »

Така е, но какъв беше проблема да сложат някакво ограничение от 100-200к ? ...
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

Прочетох внимателно правилата и искам да дам идея за добавяне на едно :
* Въпрос към потребител писал в дадена тема и несвързан с темата се задава на лично съобщение
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
Аватар
[Air Crew]Miki
Обратна връзка:

Мнение от [Air Crew]Miki »

Oblivion написа:абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!

Az pak ne moGA da se otka6a.I taka mi e po lesno :lol: :lol: :lol:
DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

Mal'Ganis написа:
Oblivion написа:абе има си хора които са си свикнали да пишат на латиница и не можете да ги обедите в противното мене например админа насила ме накара да започна да пиша на кирилица!

Az pak ne moGA da se "otka6a".I taka mi e po lesno :lol: :lol: :lol:

Като ти е по-лесно поне пиши без грешки!
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

И на мен така ми беше по-лесно,ама писането на фонетичната е почти същото...пък и изглежда по-добре и не тероризира горките хора,решили да прочетат поста ти.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Муксата

Мнение от Муксата »

Пръч написа:Да, ама българския се пише на кирилица. Латиницата не изглежда по-яко, а по-объркващо за много хора.

То4но така.И аз преди пи6ех на латиница но не можех после моито си да про4ета :lol:
Муксата

Мнение от Муксата »

Flash™ написа:И аз свикнах много бързо с фонетиката на мене лично най-трудните букви ми бяха "ч" и "ъ"
така че на който не му е удобно да гледа един 4ас над клавиатурата за да търси някоя буква на кирилица да пише на ВР

А да те питам кое е Ч на фонетика :shock: :shock: :shock:
Disturbed``````
Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
Обратна връзка:

Мнение от Disturbed`````` »

shadow killer написа:
Flash™ написа:И аз свикнах много бързо с фонетиката на мене лично най-трудните букви ми бяха "ч" и "ъ"
така че на който не му е удобно да гледа един 4ас над клавиатурата за да търси някоя буква на кирилица да пише на ВР

"~" :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
Муксата

Мнение от Муксата »

Disturbed написа:
shadow killer написа:

чччччччч
МЕРСИ пи4 :live:
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

shadow killer написа:
Disturbed написа:
shadow killer написа:

чччччччч
МЕРСИ пи4[ :live:

:lol: :lol: :lol: хахах.е айде покажи Че си го науЧил де! :D
на мен най трудна ми беше "й" и бърках "в" и "ж"
все аркадаши сме

Krieg
Муксата

Мнение от Муксата »

А как е й на фонетика.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

shadow killer написа:А как е й на фонетика.
j
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Smoky
Обратна връзка:

Мнение от Smoky »

Stealth написа:Не флудете Важна тема моля.

Що да я флуудат?Те говорят по темата как да пишат.Да ли сте правилата и тва е:съгласяваш се или предупреждение :evil: Те говорят как могат да си олеснят писането!
БТВ Взе да ми писва от тая форум[няма картинки,ся флуудат защото пишат (1)как да пишат в форума в тема за същото(1)]Ша ида в друг форум на пример на талибана,ша си дигам чукалата,защото в тоя форум те е страх да не направиш и най-малката грешка!
Е ТВА БЕШЕ МОЙТО МНЕНИЕ!
2P@c & N3lly are The Best
"When my heart can beat no more I hope I die for a principle or a belief that I have lived for"
Love is The Name,Sex is The Game forget The Name & play The GAME!
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Smoky™ написа:
Stealth написа:Не флудете Важна тема моля.

Що да я флуудат?Те говорят по темата как да пишат.Да ли сте правилата и тва е:съгласяваш се или предупреждение :evil: Те говорят как могат да си олеснят писането!
БТВ Взе да ми писва от тая форум[няма картинки,ся флуудат защото пишат (1)как да пишат в форума в тема за същото(1)]Ша ида в друг форум на пример на талибана,ша си дигам чукалата,защото в тоя форум те е страх да не направиш и най-малката грешка!
Е ТВА БЕШЕ МОЙТО МНЕНИЕ!
Много ще се радваме, ако изпълниш заканата си... давай, хващай пътя, отивай при талибана. Писна ми от тебе, до сега така са ме дразнили само 2ма потребителя - честито, ти си 3тия!
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Съгласен съм за всичко.Надявам се да помогне,щото то и преди ги имаше тия правила,ама ги спазваха има-няма 20% от потребителите.
Аватар
deep.ocean.mix

Мнение от deep.ocean.mix »

Stealth написа:Това е тема с ПРАВИЛА, не тема с ламерски обяснения кой бутон от клавиатурата е "ч" или "й", при положение че дори човек да не го знае може да го разбере за 20 секунди натискане на random клавиши в Ноутпад!
А правилата не са направени за да всяват страх. Но щом така го разбираш...

Напълно съм съгласен с Стелт!
Аз от 1-2 месеца пиша на кирилица, влязох във форума на MinuTeMan и реших, тъй като беше ново форумче да се науча да пиша на кирилица
За месец се научих да пиша по-бързо отколкото пиша на латиница
Мнения, написани на кирилица се четат 100х по-лесно
Мисля, че админа и модераторите, въпреки че няма да им се занимава, да трият всички мнения, написани на латиница.Бан, дори и временен е нещо сериозно.Като им изчезват мненията ще се научат

.:За един по-чист форум!:.

И един въпрос - как да пиша с друг шрифт в подписа?Имам предвид"Brush Script MT"
Много ме кефи и единствения начин беше да го правя jpg файл, но вече е забранен img тага в подписите и...а също така и още два, нахален съм, ама...ето пример в gif файл
http://ellusive.net
http://www.trance.nu
http://www.tranceaddict.com

God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;

You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
Аватар
Sub Zero

Мнение от Sub Zero »

Определено кирицата RULEZ :)
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Знаете ли хора(admin и Stealth) имам предложение за вас.Защо не направите правило, което да гласи, че когато искаш да кажеш нещо извън темата да го маркираш съответно с /offtopic ?Дотук добре, до някъде го правиме това , но нека да ограничите тези офтопици на 2,3,4 или колкото решите, за да не се получава това, което стана в темата "Кабината" .Ако офтопиците превишат максималния брой , да бъдат изтривани.
Кажете какво мислите за предложението!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

MinuTeMan написа:Знаете ли хора(admin и Stealth) имам предложение за вас.Защо не направите правило, което да гласи, че когато искаш да кажеш нещо извън темата да го маркираш съответно с /offtopic ?Дотук добре, до някъде го правиме това , но нека да ограничите тези офтопици на 2,3,4 или колкото решите, за да не се получава това, което стана в темата "Кабината" .Ако офтопиците превишат максималния брой , да бъдат изтривани.
Кажете какво мислите за предложението!

Не става - изисква твърде стриктен контрол, който изисква време, а времето е пари, които от своя страна никога не е по- добре, когато са по- малко. Схващаш?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Публикувай отговор