така че и вие се научете бре хора !
САМО КИРИЛИЦА

shadow killer написа:Flash™ написа:И аз свикнах много бързо с фонетиката на мене лично най-трудните букви ми бяха "ч" и "ъ"
така че на който не му е удобно да гледа един 4ас над клавиатурата за да търси някоя буква на кирилица да пише на ВР
А да те питам кое е Ч на фонетика![]()
![]()
Disturbed написа:shadow killer написа:Flash™ написа:И аз свикнах много бързо с фонетиката на мене лично най-трудните букви ми бяха "ч" и "ъ"
така че на който не му е удобно да гледа един 4ас над клавиатурата за да търси някоя буква на кирилица да пише на ВР
![]()
"~"![]()
![]()
![]()
![]()
shadow killer написа:Disturbed написа:shadow killer написа:Flash™ написа:И аз свикнах много бързо с фонетиката на мене лично най-трудните букви ми бяха "ч" и "ъ"
![]()
"~"![]()
![]()
![]()
![]()
чччччччч
МЕРСИ пи4[
Stealth написа:Не флудете Важна тема моля.
Много ще се радваме, ако изпълниш заканата си... давай, хващай пътя, отивай при талибана. Писна ми от тебе, до сега така са ме дразнили само 2ма потребителя - честито, ти си 3тия!Smoky™ написа:Stealth написа:Не флудете Важна тема моля.
Що да я флуудат?Те говорят по темата как да пишат.Да ли сте правилата и тва е:съгласяваш се или предупреждениеТе говорят как могат да си олеснят писането!
БТВ Взе да ми писва от тая форум[няма картинки,ся флуудат защото пишат (1)как да пишат в форума в тема за същото(1)]Ша ида в друг форум на пример на талибана,ша си дигам чукалата,защото в тоя форум те е страх да не направиш и най-малката грешка!
Е ТВА БЕШЕ МОЙТО МНЕНИЕ!
Stealth написа:Това е тема с ПРАВИЛА, не тема с ламерски обяснения кой бутон от клавиатурата е "ч" или "й", при положение че дори човек да не го знае може да го разбере за 20 секунди натискане на random клавиши в Ноутпад!
А правилата не са направени за да всяват страх. Но щом така го разбираш...
MinuTeMan написа:Знаете ли хора(admin и Stealth) имам предложение за вас.Защо не направите правило, което да гласи, че когато искаш да кажеш нещо извън темата да го маркираш съответно с /offtopic ?Дотук добре, до някъде го правиме това , но нека да ограничите тези офтопици на 2,3,4 или колкото решите, за да не се получава това, което стана в темата "Кабината" .Ако офтопиците превишат максималния брой , да бъдат изтривани.
Кажете какво мислите за предложението!