Anonymous написа:Как да си направя custom key, с който да пускам даден вид единици без да съм кликнал на съответната сграда ?
Боже Господи! одавна не съм отварял темата и може би наистина не трябваше да я отварям.Пич, а бутон с който директно да се убива чужд герой не искаш ли!
Anonymous написа:Как да си направя custom key, с който да пускам даден вид единици без да съм кликнал на съответната сграда ?
Боже Господи! одавна не съм отварял темата и може би наистина не трябваше да я отварям.Пич, а бутон с който директно да се убива чужд герой не искаш ли!
da ve tova e malko presileno
DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:') Кирилица!
da ve tova e malko presileno
Ti ako iskash samo da si sedish i da gledash,a edinicite i geroq da si pravat kvot si znaqt
hahahahahaha po tuno neshto nebeh chuval
Здр на всички.
аз в тая тема нямам кво да обсъждам и затва сам пропуснал околко 300 страници
само искам да ви питам (имам оригинален б.нет аккоунт и играя в европата и преди уара ми беше изькарал някъв канал дето бяхме само от бг)
та къв беше тоя канал?
Krasen написа:Здр на всички. аз в тая тема нямам кво да обсъждам и затва сам пропуснал околко 300 страници
само искам да ви питам (имам оригинален б.нет аккоунт и играя в европата и преди уара ми беше изькарал някъв канал дето бяхме само от бг) та къв беше тоя канал?
Frozen throne bgr-1
красен-е а ще ми услужиш ли със твоя СИ ДИ кий плс?
Krasen написа:Здр на всички. аз в тая тема нямам кво да обсъждам и затва сам пропуснал околко 300 страници
само искам да ви питам (имам оригинален б.нет аккоунт и играя в европата и преди уара ми беше изькарал някъв канал дето бяхме само от бг) та къв беше тоя канал?
Frozen throne bgr-1
красен-е а ще ми услужиш ли със твоя СИ ДИ кий плс?
Радо ти 4ак стана жалък с тея кийове...
п.п.
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!