meth написа:http://www.4shared.com/file/32265880/7b76eb96/soundcheckai.html
Некво късо демо цъкнах снощи ... акапелата не е най подходящата, ама тая ми беше най близо. Не е важно тва ми е първия опит във и извън хипхоп-а хахах
чекам критика от по старите

Реши първо дали ще правиш нещо с рап звучене или нещо с по-абстрактно, електронно или дръмнбейс примеси. Тука специално сигурно си чул тая Digital Soul помия, дето я качиха в 359, и си решил че ти ще оцвъкаш акапелата на nDoe ... Или пък си сглобил бийта и си решил да цъкнеш квото и да е отгоре, се тая де ...
Дръмовете не са добре според мен, къвто и стил да се опитваш да постигнеш, за да е слушаем най-малкото трябва да са по отчетливи нещата ( са ако ми напишеш, че си някъв независим и си праиш квот си искаш, въобще ще съжалявам че ги пиша тия неща в момента )... После - не става просто така да сложиш няква акапела. Тотално се разминава тактово ... По-добре въобще да не я беше слагал и да беше пуснал чистия инструментал.
Не претендирам, че мога и знам кой знае колко много, просто споделям какво ми направи впечатление ... Както искаш приемай квото съм писал