С кого коментирате...
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Окей:javagirl написа:Xayzer, я дай още някоя снимка

Това щеше да е по-сериозна снимка ако наистина бях пушач. Обаче не съм. Паля само в компания от хардкор пушачи или като някои поиска да му покажа как правя кръкчета от пушек.
Добре че не съм пристрастен към цигарите защото обичам да прекалявам. Ако бях пушач сигурно щях да пуша по 3 кутии на ден. Ако бях наркоман, щях да взимам хипердози всекидневно. Ако бях пристрастен към храната, щях да ям по две големи пици на ден. (опааа изпуснах се , това последното е истина)

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Friendly Devil
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Не съм пушач бе хора, верваите миtrigger happy написа:Ксайзер, честно казано ми приличаш на отракан пушач, да не ни лъжеш![]()
А, имаш ли някоя снимка от преди "брадатия период"
А снимка от преди брадатия период (или косматата епоха

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Откакто съм с брада, няма приятелка, няма целувки, няма сек...Ъхъм, много информация дадох наведнъжAcTivE написа:Xayzer, един въпрос...
Моята приятелка ме врънка като не се бръсна два дни, а твойта КАК И КЪДЕ АДЖЕБА ТЕ ЦЕЛУВА БЕ???![]()
Шегувам се.
Моята (бивша) приятелка си ме целуваше по бузките - моята брада като е над 1 седмица сляга и става мека и пухкава като захарен памук. Донякъде тя ме убеди че съм по-добре с брада.
Казвам бивша, защото аз като заминах за Емирствата, тя замина да учи Телекомуникации в Англия и това беше края. Сега съм самотен самец и ми липсват целувките, милувките и сек...Ъхъм

27B-6
Добре, явно ти липсват и секвоите, защо ти е толкова трудно да си го признаеш?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Sentry написа:Добре, явно ти липсват и секвоите, защо ти е толкова трудно да си го признаеш?
Ееех как ми липсва тая секвоя. От толкова време не съм правил секвоя, че вече всичко ми напомня за секвоя.
Гледам телевизия - мисля за секвоя, играя на игри - мисля за секвоя.
Не се здържах и пуснах телевизора след 12. Видях как други хора правят секвоя.
Дори опитах собственоръчно да правя секвоя, ама веднъж правил ли си секвоя по правилния начин, не ти се прави на ръчна предавка.
Да му се невиди и секвоята и чудото. Имайки в предвид че не пия и не пуша ставам пълен въздържател. Направо ми нахлузете едно расо, и да отворя една тема да ми се изповядвате тука греховете.

27B-6
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Князе, аватарът ти пътят ли сочи? 
А секвойте са.... Хубави дървета. Откатко и аз скъсах с бившата ми се появи някаква папка с документални филми. Хора садят секвой. Хора гледат секвой. Хора-секвой... Ужас.
Аз предлагам да си направим клуб на Горските
А я малко снимки тука пресни да видим промените. И от женската част също
Ама да не стане след това, че някой предложи форумна среща
(тук визирам хората занимаващи се с отглеждането на секвой)
А секвойте са.... Хубави дървета. Откатко и аз скъсах с бившата ми се появи някаква папка с документални филми. Хора садят секвой. Хора гледат секвой. Хора-секвой... Ужас.
Аз предлагам да си направим клуб на Горските
А я малко снимки тука пресни да видим промените. И от женската част също
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Князе, ти да не се опрашваш със секвой от твоя вид? Съмнителна ми се вижда тая работа.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
Koksuel
- Обратна връзка:
На морето...
Това се получава като се оставите в ръцете ми - жертвата е брат ми...
Това е от зоопарка - миналата седмица
Съжалявам за лошото качество ...
Това се получава като се оставите в ръцете ми - жертвата е брат ми...
Това е от зоопарка - миналата седмица
Съжалявам за лошото качество ...
"Щастието представлява кръгло кожено кълбо което се търкаля по тревата!
Когато спре да се търкаля, ние пак го ритваме..."
Когато спре да се търкаля, ние пак го ритваме..."
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Ееееех, зоопарка. От толкова време не съм ходил, а толкова много сладки спомени от детството ми се нахвърлят сега...ti-ri-ri-ram написа:Това е от зоопарка - миналата седмица
Да му се невиди, тази събота ще ходя. Ще изключа компютъра (мен ще ме заболи много повече от тебе, мили компютъре) и ще заведа големия си задник на зоологическа разходка.
Благодаря ти, за това че непряко ми напомни за градината, ти-ри-ри-рам
А, качеството е добро, особенно на третат снимка. И нямам в предвид само снимката...ti-ri-ri-ram написа:Съжалявам за лошото качество ...![]()

27B-6
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Малко се отклонявам от темата с тая снимка, но просто трябва да се види
Това направихме днес в училище. Даже седяхме един час така
http://img72.imageshack.us/img72/2695/imgp00609og.jpg
Това направихме днес в училище. Даже седяхме един час така
http://img72.imageshack.us/img72/2695/imgp00609og.jpg