Абе по едно време(1.14 или 1.15) определено ънеад беше небалансиран...The_Darkness написа:е навсекаде чувам УД имба Елф Имба орк имба Хюманкрафт ГЛУПОСТИИ сички раси са равни не разбрахте ли вече
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Името вече е заето
-
Tormozko
Nexus написа:Аз сега съм на 1.16 има ли смисъл да минавам на 1.17 щото един пич ми каза че пача бил много тъп?
ако искаш..
хора!намерих кий-ове!ОРИГИНАЛНИ! влязоха малко вируси ама...
на единия ми пише че е curently dissabled. тва кво ше рече? баннат за винаги ли?
на другия ми пише "curretnly in use by yo"...
- stfu-n00b!
stfu-n00b! написа:Просто вижте тази игра :
[url]http://www.wcreplays.com/_replays/6050/20041010/[wcr20041010]wkdsog_kr_(N)_reseT___3BEPb_(O)_2.w3g[/url]
Ще се нареди в игрите на Moon които ще се помнат
За нещастие упорито отказва да ми тръгне.Кофти,ако наистина е толкова добра.
Иначе имам един интересен въпрос - stfu-boob преди 10-тина страници беше дал линк за едно филмче на Mighty X,та оттогава се чудя как се казваше рап ремиксът на Karmina Burana който звучеше през по-голяма част от филмчето.
А и също така да ви питам Инсомнята до къде отпадна все пак и от кой падна на WCG-то.Рано ли е паднал че аз май пропуснах новините,а гледам тука на Варкрафт реплейс има само 1-2 негови репа.
- stfu-n00b!
btw kato gledah igrite se razo4aroh dosta zacard vs giacomo primerno giacomo go bieshe ubi mu cqlata armiq
i tukmo da se portalne i zacard mu ubi dk
i mu zakleshti 8 fiends i lich 3 lvl s 2 geroq i 2 wyverna v bazata si
i poznaite go bi
iili puk igrata vs moon lele takava greshka
ako moon imashte teleport shteshe da bie 100%%%%%%%%%%%%%%%%%%% prosto nzn kak igra4 ot takava klasa se nabutva v orcska baza bez teleport super qd me fana
i tukmo da se portalne i zacard mu ubi dk
i mu zakleshti 8 fiends i lich 3 lvl s 2 geroq i 2 wyverna v bazata si
i poznaite go bi
iili puk igrata vs moon lele takava greshka
ako moon imashte teleport shteshe da bie 100%%%%%%%%%%%%%%%%%%% prosto nzn kak igra4 ot takava klasa se nabutva v orcska baza bez teleport super qd me fana
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
- stfu-n00b!
Да мене също
....
Третата игра на финала веше много добра...
Туко що гледах втората ти игра от cw .Не мога да кажа ,че много ми харесва да гледам orc vs orc ,но браво бате
нямаше момент на зацикляне в някоя битка (каквито аз понякога имам) и много добре ползваш ensnare
....
Гледа ли конкретно тая игра на moon ,не можеш да кажеш ,че не беше красота ,оня сигурно вече му бяха потекли лигите ,обаче ебаси решенията ,ебаси отиграванията
..Просто направи десетина неща които няма от друг да ги видиш..За тва ми е любимия играч

Третата игра на финала веше много добра...
Туко що гледах втората ти игра от cw .Не мога да кажа ,че много ми харесва да гледам orc vs orc ,но браво бате
нямаше момент на зацикляне в някоя битка (каквито аз понякога имам) и много добре ползваш ensnare
Гледа ли конкретно тая игра на moon ,не можеш да кажеш ,че не беше красота ,оня сигурно вече му бяха потекли лигите ,обаче ебаси решенията ,ебаси отиграванията
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- Horde[G2H]
High_voltage написа:HUN73R™ написа:stfu-n00b! написа:Просто вижте тази игра :
[url]http://www.wcreplays.com/_replays/6050/20041010/[wcr20041010]wkdsog_kr_(N)_reseT___3BEPb_(O)_2.w3g[/url]
Ще се нареди в игрите на Moon които ще се помнат
За нещастие упорито отказва да ми тръгне.Кофти,ако наистина е толкова добра.
Иначе имам един интересен въпрос - stfu-boob преди 10-тина страници беше дал линк за едно филмче на Mighty X,та оттогава се чудя как се казваше рап ремиксът на Karmina Burana който звучеше през по-голяма част от филмчето.
А и също така да ви питам Инсомнята до къде отпадна все пак и от кой падна на WCG-то.Рано ли е паднал че аз май пропуснах новините,а гледам тука на Варкрафт реплейс има само 1-2 негови репа.
Кармина бурана не знам какво е, но песента заемаща най-много място от филмчето е на
Wu-tang clan - Triumph.
тя е и най-готината...
а за играта на муун просто нямам думи...както каза стфу това е изкуство
dam super dobre igrae moon i shteshe da bie zacard i da produlji napred no prosto Zashto se nabuta bez tp vidq li kak zacard mu ubi CQLATA armia bez zaguben grunt daje prosto shteh da s4upa nesho ot qd :/
a za clan wara mersi se pak orc vs orc mi e lubimiq mu:)
a za clan wara mersi se pak orc vs orc mi e lubimiq mu:)
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Лошо беше,че Moon u Zacard се срещнаха толкова рано.Това трябваше да е финала на турнира.
Браво на Гръби,че спечели тазгодишното издание на киберигрите,но за мен истинският шампион беше SpiritMoon,той поне показа нещо различно и нестандартно (както винаги).
И финал Муун ср/у Гръби/Закард щеше да е по зарибяващ от еднотипните игри на двама орки.
мое мнение
Браво на Гръби,че спечели тазгодишното издание на киберигрите,но за мен истинският шампион беше SpiritMoon,той поне показа нещо различно и нестандартно (както винаги).
И финал Муун ср/у Гръби/Закард щеше да е по зарибяващ от еднотипните игри на двама орки.
мое мнение
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund