Абе и аз се зачудих мое или твое дясно имаш предвид.Моридин написа:Доста съм тъп![]()
Отляво имах предвид, Грим съм го научил
IceQueen, помниш колко зле бях, наистина ли мислиш, че знам кой снима!
KaLI_BoGa, това е част от студентския живот, да!
Абе и аз се зачудих мое или твое дясно имаш предвид.Моридин написа:Доста съм тъп![]()
Отляво имах предвид, Грим съм го научил
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
KaLI_BoGa написа:Значи да почвам да подготвям ракията за по догодина ако евентуално уча в София ще видите най- отлежалатa ракия от Северозапада
Bad Memories?Ahriman написа:KaLI_BoGa написа:Значи да почвам да подготвям ракията за по догодина ако евентуално уча в София ще видите най- отлежалатa ракия от Северозапада
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ама как така ти трябваше да пиеш само сокчета и мнооого леки коктейли понякогаIceQueen написа:Бре, ако съм била аз - много добре съм фокусирала още
Иначе Кали, ако ще е ракия - по-добре и да е повечко :Ь
Да бе, тъпите табове ме объркват като са 1млнNeon Black написа:Некой обърка темите...
И php кодовете...