G2H.Osiris написа:Инсо прави 5:0 в групата си.На Round32 играе с mouzHasuObs (Germany) Чуши е трети с 3:2 и отпада. 420 (4:1 в група А) играе с gscHo Tdaw.
Zacard u Moon ше играят заедно на Round16(ако бият на Round32)
SC:3wd.Christian e na Round32.
GLnHF!!!
Има си тема за WCG2004.Там ги казах същите неща.
че кой те кара да правиш тема?Ако не си забелязал ВЦГ обсъждаме тук от доста време...
G2H.Osiris написа:Инсо прави 5:0 в групата си.На Round32 играе с mouzHasuObs (Germany) Чуши е трети с 3:2 и отпада. 420 (4:1 в група А) играе с gscHo Tdaw.
Zacard u Moon ше играят заедно на Round16(ако бият на Round32)
SC:3wd.Christian e na Round32.
GLnHF!!!
Има си тема за WCG2004.Там ги казах същите неща.
че кой те кара да правиш тема?Ако не си забелязал ВЦГ обсъждаме тук от доста време...
eeasss написа:otidi v wcreplays.com obqsneno e kato za idioti
Бе че е обяснено-обяснено е,ама като нищо не разбирам(т.е. разбирам колкото нищо да не напраа).
Та праа аз както е обяснено нова папка,копирам там картите и пак не стаа да гледам реповете
salis написа:За кой муун става въпрос , щото аз познавам един FA|MOON от кюстендил ... та виакам дали се е прочул? )
Същия е...
Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
salis написа:За кой муун става въпрос , щото аз познавам един FA|MOON от кюстендил ... та виакам дали се е прочул? )
Същия е...
ХАхаха Васко ли бее ...тва е невъзможно той не е много добър поне от това което съм видял , ние предимно с него играехме диабло и може би за тва той е позабравил уара , щото го изостави за малко
До са слушах Лейди срещу Уизард,ама не разбрах кой би.
Иначе Cyrax написа къде да гледате резултатите:
http://www.worldcybergames.com По дяволите на радиото-постоянно зарежда :/