Какво слушате в момента? (4 част)
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Re: Какво слушате в момента? (4 част)
Disturbed - Warrior
Не знам к'во ме тресна, ма им въртя дискографията вече няколко дни.
Не знам к'во ме тресна, ма им въртя дискографията вече няколко дни.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Manowar - Spirit Horse of the Cherokee
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Нов Megadeth - нещо между "So Far..." и "Endgame" ми се слуша. И да е яко политически като "United Abominations".what if they get me? написа:искам нов machine head, нов within temptation и нов megadeth.
Нов Judas Priest искам. Тука нямам претенции, щото Judas никога не разочароват с нов албум, без значение в каква посока поемат. При тях всеки следващ албум е стъпка нагоре по стълбата.
Нова Мetallica - ама да си направят промени в състава и тогава да почнат работа по нов албум. Примерно могат да си сложат оригиналния басист и лийд китариста. Ама и иначе ще се слуша де, ама аз да се изсера все пак.
Нещо солово на Ози също е добре дошло.
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Е те ся нали щяха да местят студиото. Иначе мисля, че станаха големи неща в света, достатъчни за як полит траш, какъвто само ЦК на Голямата Четворка могат да ни дадат. 
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Точно тоя нещо не ме грабна (изключвам Back in the Day и Of Mice and Mеn), но пък много се кефя на предния - "The World Needs a Hero", че даже и "Risk", макар че там се кефя повече на текстовете. "Crush 'em" и "Wanderlust" просто така са ми са се набили в главата, че повече няма накъде. Много силни.what if they get me? написа:http://www.youtube.com/watch?v=PZhux8pHjkM
а т'ва ако не е един от най-великите траш албуми...
принципно не искам полит албум. Но ако успеят да направят нещо като The System Has Failed, ще съм много доволен. Тоя албум издухва и Endgame и всичко друго от водата.Serious Sam написа:Е те ся нали щяха да местят студиото. Иначе мисля, че станаха големи неща в света, достатъчни за як полит траш, какъвто само ЦК на Голямата Четворка могат да ни дадат.
Иначе довечера ще го преслушам тоя на Demolition Hammer, надявам се да ми хареса.
¯\_(ツ)_/ ¯
по-скоро хич няма да ти хареса
виж, ей тва пò ще го оцениш:
Atheist - Mother Man (1993)
направо го чуй тоз целия!
Сашо, на теб ти препоръчвам този, ако не си го слушал. един от най-великите траш албуми; отново
DESTRUCTOR - MAXIMUM DESTRUCTION
за жалост само един албум от това време имат и то по обложката можеш да съдиш колко са били сериозни, а като го чуеш - и по вокалите
обаче звучи много добре поставен до Hell Awaits, Ride the Lightning, Infernal Overkill, In the Sign of Evil, Endless Pain и всичките му останали албуми-съвременници 
Atheist - Mother Man (1993)
направо го чуй тоз целия!
Сашо, на теб ти препоръчвам този, ако не си го слушал. един от най-великите траш албуми; отново
DESTRUCTOR - MAXIMUM DESTRUCTION
за жалост само един албум от това време имат и то по обложката можеш да съдиш колко са били сериозни, а като го чуеш - и по вокалите
evil knows no good
- shub niggurat
- Обратна връзка:
траш ве, ко?
СЕГА СЕ ПОЧНАХ С БИТЪЛС И ТАА ВЕЧЕР МАЙ ШЕ СЕ НАПИЯ
THIS IIIS YOUR BIRTHDAY!
СЕГА СЕ ПОЧНАХ С БИТЪЛС И ТАА ВЕЧЕР МАЙ ШЕ СЕ НАПИЯ
THIS IIIS YOUR BIRTHDAY!
evil knows no good
http://www.youtube.com/watch?v=0q1wzwAMMPU
Когато бийтът и музикалността на лириките съвпадат е нереално яко без значение от жанра.
Когато бийтът и музикалността на лириките съвпадат е нереално яко без значение от жанра.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Ай ща еба у комбо брейкъра...hyper1 написа:http://www.youtube.com/watch?v=0q1wzwAMMPU
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Аз веднъж си поръчах Endgame. Три пъти. И накрая ми пуснаха Sleepwalker. 
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
¯\_(ツ)_/ ¯
а аз веднъж се бех много напил у един каубойски бар и си поръчах пърл джам и ми пуснаха alive
2 пъти
2 пъти
evil knows no good
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
това мойто момче е нещо което ти в жалкия си животец никога няма да успееш да сътвориш, шото си Цензура и слушаш най-путкенската група bring me the horizonhyper` написа:Тука нали яко се сцепвахте на Мегадет, какво е ТОВА?.
evil knows no good
Които отвяват всичко, защото правят наистина качествена музика, за разлика от 99% от другите метъл банди. Тази година най-малкото е едно гигантско доказателство. И други имат попадения, но цели колосални албуми като последния на британските вече колоси, чиито имена ще се пишат със златни букви в историята на музиката, нямат.
То и затова няма да го сътворя, аз с пошла музичка не се занимавам, 3/10 ахахахахахах.
А иначе нещо по-старо не можа ли да изкопаеш да се заядеш? Нещо така от преди 1-2 години? Try harder.
А иначе нещо по-старо не можа ли да изкопаеш да се заядеш? Нещо така от преди 1-2 години? Try harder.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Bring me to horizon са яко гей. Не че нещо, ама педалски музички - в някой ъгъл и по-тихичко.
Аз си бича Мейдън и не се занимавам с глупотевини. Още по-малко пък с някви модерни "метъли" хахахаха
Аз си бича Мейдън и не се занимавам с глупотевини. Още по-малко пък с някви модерни "метъли" хахахаха
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
http://www.youtube.com/watch?v=-k9qDxyxS3shyper` написа:Които отвяват всичко, защото правят наистина качествена музика, за разлика от 99% от другите метъл банди. Тази година най-малкото е едно гигантско доказателство. И други имат попадения, но цели колосални албуми като последния на британските вече колоси, чиито имена ще се пишат със златни букви в историята на музиката, нямат.То и затова няма да го сътворя, аз с пошла музичка не се занимавам, 3/10 ахахахахахах.
"правят качествена музика, за разлика от 99% от другите метъл банди"
ти в качеството си на травестулка ли го твърдиш тва
или в качеството си на спрелтака дето казва "мейдън яко смърдят"
ти си се побъркал ве момче
http://www.youtube.com/watch?v=QJJYpsA5tv8
да викаш на тоя несполучлив експеримент КОЛОС си се объркАл бая
пусни си мария илиева и си успокой дудата
а няма да го сътвориш тва не поради педалските си обяснения, а поради тва че си гъзорък и не можеш една нота да изсвириш на каквото и да било
evil knows no good