За кого ще гласувате?

Подфорум за политически дебати.
Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите президентски избори?

Меглена Кунева (Инициативен комитет)
10
12%
Росен Плевненлиев (ГЕРБ)
16
19%
Сали Шабан Ибрям (Национално движение "Единство")
2
2%
Румен Христов (СДС)
3
4%
Мария Капон (ЕНП)
2
2%
Стефан Солаков (Национален фронт за спасение на Б-я)
1
1%
Ивайло Калфин (БСП)
11
13%
Волен Сидеров (Атака)
17
20%
Алексей Петров (инициативен комитет)
1
1%
Николай Ненчев (БЗНС)
0
Няма гласували
Атанас Семов (РЗС)
1
1%
Павел Чернев (Партия за хората от народа)
0
Няма гласували
Димитар Куцаров (Инициативен комитет)
0
Няма гласували
Красимир Каракачанов (ВМРО)
0
Няма гласували
Андрей Чобанов (Българска демократична общност)
0
Няма гласували
Николай Василев (Инициативен комитет)
0
Няма гласували
Светослав Витков (Инициативен комитет)
19
23%
Венцислав Йосифов (Инициативен комитет)
0
Няма гласували

Общо гласове: 83

The Arrow

Re: За кого ще гласувате?

Мнение от The Arrow »

Я, смислен политически пост от Морко :D
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Мене ме е яд, че СДСто от 90та година го няма.
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

https://www.economic.bg/bg/a/view/golem ... 1soDKPlSHs

Моментът когато ни заобикалят поради "качественото" управление от последните 10 години и въпреки няколкото позитивни неща, които се случваха в определени сектори ВЪПРЕКИ управлението.

Айде Андрей пак да обясни как няма по-подходящо управление в момента и как БСП щели да дойдат ако не са ГЕРБ.
тежки нокаути
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

1) В момента България не страда от липса на инвестиции. Нови фабрики, постоянно се отварят, практически в статията пише, че се отваряли разни неща и Сърбия, сякаш в това има нещо лошо. Принципно, тъй като сърбите са малко по-назад от нас е нормално да са атрактивна цел, защото заплатите там са по-ниски, а и вероятно има повече свободна работна ръка отколкото при нас, където стана доста дефицитна (именно заради доброто икономическо развитие).

2) Не виждам как това променя с нещо факта, че като ГЕРБ загубят, на власт ще дойдат БСП и не виждам с какво те ще са по-добри.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Liberty написа:1) В момента България не страда от липса на инвестиции. Нови фабрики, постоянно се отварят, практически в статията пише, че се отваряли разни неща и Сърбия, сякаш в това има нещо лошо. Принципно, тъй като сърбите са малко по-назад от нас е нормално да са атрактивна цел, защото заплатите там са по-ниски, а и вероятно има повече свободна работна ръка отколкото при нас, където стана доста дефицитна (именно заради доброто икономическо развитие).

2) Не виждам как това променя с нещо факта, че като ГЕРБ загубят, на власт ще дойдат БСП и не виждам с какво те ще са по-добри.

Това Севдалина ли ти го написа? :lol:

Съдебна реформа? Сигурност за бизнеса?
тежки нокаути
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Падна и последния аргумент на соц-носталгиците, това че по Бай Тошово време сме произвеждали електрокари. Ето, сега вече в Пловдив освен високо-технологични роботи, ще се произвеждат и електрокари. Да са ни честити! Пак си помислете за кого ще гласувате и кого искате да връщате на власт:

https://www.facebook.com/boyko.borissov ... 5931752124

Image
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Добре, произвежда се, и аз много се ядосвам на приказки от типа, че нищо не се произвежда в България. Обаче, обясни ми, каква е заслугата на Бойко за това?
тежки нокаути
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

В последните години на работата ми в офиса, се сприятелих с един доста възрастен вече колега. Много светска личност, обикалял е света, работил е в медии, занимавал се е с маркетинг и какво ли не. В комунистическите години обаче, работата му била покрай складовете, в които са се съхранявали продуктите за износ. От чорапи до машини. Разказваше ми каква лъжа е било всичко. Хората си мислели - щом произвеждаме някакви неща, значи автоматично някой ги купува. Ама не, трупали се по складовете и почти никой нямал интерес към нашата продукция. Според неговите думи, това била една от основните причини България да фалира 2,5 пъти.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Другото е, че по време на соца са яли по-здравословни храни.
Като изключим домашната продукция, всичко останало е било блъскано с "Е"-та и всякакви евтини химии (по-нерегулирани от сега хаха), за да изтрае. Просто тогава не е било толкова задължително да се показва тази информация...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Те за чернобил не са били достатъчно мъже да кажат на хората, а ти за Е-та :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Гледало се дело за заличаването на Възраждане. Какво ви мнението за тях? За мен е ясно, че са русофилска партия и долни манипулатори, които целят да привлекат електората на Атака.
тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Мене не ме кефи, че се дава толкова гласност на някакви незначителни партии като тази (събрала 37 896/1.1% гласа на последните избори). Да си ги разследват и затварят. Най-добрата атака срещу подобни малоумници е пълен игнор
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

denik написа:Мене не ме кефи, че се дава толкова гласност на някакви незначителни партии като тази (събрала 37 896/1.1% гласа на последните избори). Да си ги разследват и затварят. Най-добрата атака срещу подобни малоумници е пълен игнор
По принцип и аз не ги харесвам и би трябвало да ги затворят ако са извършили нарушения някакви, но по тази логика трябва да разследват и затварят всички към които се счита, че има нарушения иначе смърди на цензура.

Иначе мене ме плаши как поддръжниците им са се обединили около няколко канала в youtube и се правят, че как едва ли не ще спасяват България и не знам кво друго.
тежки нокаути
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Ей това е моят кмет на София: https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-l ... azduh.html
тежки нокаути
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

И моят! Единственият, който има топки да иска непопулистки мерки за справяне с мръсния въздух, като забраната на отоплението с твърдо гориво. Браво, Стрела, правилно се ориентираш и за парламентарни избори и за кметски! :D
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Те забраните са най-лесната част. Да намериш подходящ заместител и да подпомогнеш хората в прехода им от едното средство на отополение към другото - това е висшият пилотаж. Никой не се отоплява с дърва и въглища, само защото така най-много го кефи.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

"Бонев даде пример и с подмяната на 20 000 печки на твърдо гориво с европейско финансиране. До момента са одобрени около 5000 души и фактическата подмяна не е започнала заради лоша организация, напомни общинският съветник. По думите му причината е лоша организация."

Начини има. Бонев беше единственият кандидат-кмет, който говореше за проблема. Кампаниите на други 2-ма се основаваха на забрана на гей паради...
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Der Meister написа:И моят! Единственият, който има топки да иска непопулистки мерки за справяне с мръсния въздух, като забраната на отоплението с твърдо гориво. Браво, Стрела, правилно се ориентираш и за парламентарни избори и за кметски! :D
Аз отдавна знам и за него и за ДБ и си гласувам за тях, като за ДБ гласувам общо взето от 2014 някъде като бяха Реформаторски Блок още.

Общо взето, смятам че са единствените дето ще могат да оправят някакви най-основни проблеми като съдебна система например, а от там и всичко останало.

И въобще не ми дреме за някакви джендър идеологии, инстанбулски конвенции, гей паради и т.н, тъй като поне гей парада е един път годишно и въобще не е толкова масивен както в някакви западни столици, както са ми разправяли. :D
тежки нокаути
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

С риск Волтажа и мен да обяви за УШЕ, минавам да попитам има ли все още съфорумци, които биха гласували за ГЕРБ на Бацето? И дали биха били доволни от евентуална коалиция с Корнелия Нинова или негласната подкрепа на ДПС(или и с двете партии взети заедно, една тройна коалиция отново, все пак time is a flat circle :D ). Как я виждате ситуацията, момчета?
The Arrow

Мнение от The Arrow »

The Wolf написа:С риск Волтажа и мен да обяви за УШЕ, минавам да попитам има ли все още съфорумци, които биха гласували за ГЕРБ на Бацето? И дали биха били доволни от евентуална коалиция с Корнелия Нинова или негласната подкрепа на ДПС(или и с двете партии взети заедно, една тройна коалиция отново, все пак time is a flat circle :D ). Как я виждате ситуацията, момчета?
Аз си гласувам за ДБ, даже се регистрирах в списъка им. Смятам, че те са правилния избор, но дано не ме разочароват.

Иначе, Андро беше твърд привърженик на ГЕРБ ама не се е показвал от известно време тука :D
тежки нокаути
Публикувай отговор