League Of Legends (LOL)
Re: League Of Legends (LOL)
Vsushnost na roota mu vikam stun
i v tozi red na misli: koi drugi geroi sa noob friendly
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
общо-взето всичкиSentinel* написа:Vsushnost na roota mu vikam stuni v tozi red na misli: koi drugi geroi sa noob friendly
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да де, ултът стънва, ма той каза, че веднага го пусна, та затова първо руутът ми идва наум. Иначе вчера пробвах Фиора - доста лесна за игра, noob-friendly e.
Всичко, що не е support и няма някаква по-извратена механика, e noob-friendly. Като начало евтини и лесни за игра герои са Ryze, Sivir, Jax, Amumu, Fiddlesticks, Nasus, Singed... Вземи си и тези от FB и youtube.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Nasus и Singed лесни? lmao
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
Какви точно са им сложните механики?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
dr_gilotin
Днес за пореден път осъзнавам, че тая игра е пълна с идиоти и тъпаци:
Избира си "прото" съпорт и почва да ме кс през цялото време, после ми кажи как да не тролиш...
Избира си "прото" съпорт и почва да ме кс през цялото време, после ми кажи как да не тролиш...
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Riot тотално осраха гащите с последния пач и всикчо край него. Втори ден не могат да го прокарат и сриват сървъра

-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
без пълен premade и конферентен през скайп дори и не си правя труда да играя ЛоЛ 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
http://tournaments.leagueoflegends.com/ ... 5-vs-clgeu
който още не е виждал финала, много се изпълних, феноменален кеф

който още не е виждал финала, много се изпълних, феноменален кеф
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
nqmam turpenie da stana 30ti lvl i da vidq istinskata igra, pisna mi ot kreten4eta koito ks naro4no, a ne bez da iskat, takiva koito revat v 4ata 4e si im ks bez da iskash, kakto i takiva koito te obvinqvat 4e si noob a kato gi poglednesh imat po malko killove ot tebe...
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
taq igra oshte li ne e falirala :S
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
След тебе ше фалира споко
pari za dva jivota iam az, moi
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
И за 5 да имаш тва е положението :/
Че кво му е трудното на играта с Singed? Poison Trail,Fling в турета и са готовиex1s7 написа:Nasus и Singed лесни? lmao
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
bahti imbata, ve4e tva shte mi e noviq geroi! 
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Пробвай да го направиш без да се замислиш срещу хора с поне малко мозък и после ще ти се иска да не си го играл, отделно да не говорим, че ранната игра на топ линията (освен ако не го играеш джунгла, което е дори по-трудно) е много тегава с него.Dr.Falus написа:Че кво му е трудното на играта с Singed? Poison Trail,Fling в турета и са готовиex1s7 написа:Nasus и Singed лесни? lmao
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
фалуса играе срещу 5 лвл руснаци сигурно 
天皇陛下万歳。。!