Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Името вече е заето
- Името вече е заето
Cyrax,ето ти един реп и два цитата,доказващи,че FoV e 4K,a не АТ!!!
http://www.wcreplays.com/replays.php?get=3686&R=2
Може ли някой да ми каже KidArctica с какво играе(ако играе),някъкъв риплей да дадете,а.к.а. да ми кажете,от къде е и т.н.?
http://www.wcreplays.com/replays.php?get=3686&R=2
stfu-n00b! написа:4K-FoV (UD) vs Spirit_Moon (NE) on "Cross Road"
П.П.stfu-n00b написа:4 CROSS ROAD
Spirit_Moon(NE) vs 4K.FoV(UD)...Spirit_Moon win
Може ли някой да ми каже KidArctica с какво играе(ако играе),някъкъв риплей да дадете,а.к.а. да ми кажете,от къде е и т.н.?
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
- Името вече е заето
преебан ти е крака намери си свестен крак и ше се оправиCyrax написа:имам проблем... инсталирам играта с оригинални кий-ове (баннати де) качвам 1.17.
и като тръгна да влизам в батъл-а ми пише следното : "unabble to validate game version.Please reconnect to battle.net or aply the current game patch manually"
плс кажете кво да права
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
10х! стана! и в момента някъв "H8_BOT" ми ползва кий-а ..eeasss написа:преебан ти е крака намери си свестен крак и ше се оправиCyrax написа:имам проблем... инсталирам играта с оригинални кий-ове (баннати де) качвам 1.17.
и като тръгна да влизам в батъл-а ми пише следното : "unabble to validate game version.Please reconnect to battle.net or aply the current game patch manually"
плс кажете кво да права
cyrax tozi key go imat mnooooooooooooooooooooooooooooooogo hora moqt suvet e sutrin da go fanesh shtoto prez denq nqmash shans, mi kato go durpah imashe kum 1000 downloada....Cyrax написа:10х! стана! и в момента някъв "H8_BOT" ми ползва кий-а ..eeasss написа:преебан ти е крака намери си свестен крак и ше се оправиCyrax написа:имам проблем... инсталирам играта с оригинални кий-ове (баннати де) качвам 1.17.
плс кажете кво да правана колко хора си го дал
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
- Името вече е заето
Как..?High_voltage написа:Може...eeasss написа:possesiona moje da se dispel ok.. dobre 4e moje, ti lud li si be kak shte dispel possesion
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
- Името вече е заето
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- Името вече е заето
аре сега да питам как да хиде уарденката през ноща а? смисал като я спра и некой ако мине край нея и тя почва да се налива
и как да я спра на едно място бе мааму
ЕДИТ разбрах не ми е бачкала малка част от клавиатурата
П.П. се пак я оправих (клавиатурата де)

ЕДИТ разбрах не ми е бачкала малка част от клавиатурата
П.П. се пак я оправих (клавиатурата де)
Demonic написа:Познавам много хакери и всички са с очилаМного им се кефя. И сега някой да не вика,че съм гей
![]()
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- Името вече е заето