The Chameleon написа:Лолол да не пейстна аз друг пик, че ще те посрамя до 9-то коляно.![]()
Стига да не съм аз на него нямам проблеми ;р Даже настоявам
The Chameleon написа:Лолол да не пейстна аз друг пик, че ще те посрамя до 9-то коляно.![]()

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Завиждам тиDante написа:Имам бета кей за Батълфийд Хироус
Ти за това ме гаври после игрите, щото още ти пареше на гъза тая загуба!!indeedhewas написа:AAAAAAAAAAAAGHAHAHAHSHAHWHHHAHHAA![]()
![]()
![]()
Ама не пазиш скрийнове от предните 3 и следващите 2 игри, нали ;р
Искам реванш! СЕГА!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз те аднах в общ чат, писах ти, звънях ти... теб никъв те няма.indeedhewas написа:Ти недей се оправдава, ами дай да те бия пак няколко пъти и сега вече да го документирам. В скайпа съм, пиши кога да те унижа
чукам, влизам, гледам заключено
Да и аз :ДL33nddr написа:А вие играли ли сте на криеница/жомънка като малки? Щото аз много и се радвах
Играл съм!Vermic написа:Да и аз :ДL33nddr написа:А вие играли ли сте на криеница/жомънка като малки? Щото аз много и се радвах
Спомени, спомени...L33nddr написа:А вие играли ли сте на криеница/жомънка като малки? Щото аз много и се радвах