Линковете на деня
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- OnePageLife
Re: Линковете на деня
Не е фейк. Реален кроп съркъл е.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
-
Serious Sam 1.0
Тия извънземни колко хора са обрекли на глад...
Да кажем "НЕ" на Извънземнивизма! Стига толкова глад заради техните арт прищявки!!!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
но е правен от хора ?OnePageLife написа:Не е фейк. Реален кроп съркъл е.
джумерки
- OnePageLife
Гледах лекция на един италианец точно за този съркъл, в която разправяше как с месеци екип от учени са дешифровали огромно количество информация и как продължавали да изникват още и още нови неща, като дати и координати на географски местности и тн.. Сравняваше го с многослоен компакт диск. Ако съдя по обема от информация съдържаща се в цялото изображение и триизмерното му естество - светлосенки и усещане за дълбочина, изпитвам силни съмнения, че хора биха успели да го направят с такава прецизност за толкова малко време. Не е изключено да е правено от хора, но според мен едва ли биха постигнали този резултат. Ако успея да намеря линк към лекцията на тоя италианец ще ти го пратя.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- OnePageLife
Еми грозни са копелетата явно.
Пък не се знае може да си е ташак. ;]
p.s. http://www.youtube.com/watch?v=YnVBAZH00jM
намерих част от лекцията му, ама в нея още не е зачекнал подробностите за съркъла. За тях говори по-нататък.
p.s. http://www.youtube.com/watch?v=YnVBAZH00jM
намерих част от лекцията му, ама в нея още не е зачекнал подробностите за съркъла. За тях говори по-нататък.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Истински са си ... Ето едно клипче по темата за тоя Circle + още няколко ... http://www.youtube.com/watch?v=zbLYL7JI ... re=related
"If this is not an extremely clever and well calculated joke conducted by humans is it a serious response from an alien civilization?" Terje Toftenes
Филма се казва Crop Circles: Crossover from Another Dimension и въобще всичко по темата на норвежците от New paradigm Films е доста интересно и издържано в жанра...
Дори самата Норвегия представлява интерес с феномените си: светлините от долината Hessdalen та до скорошното:

"If this is not an extremely clever and well calculated joke conducted by humans is it a serious response from an alien civilization?" Terje Toftenes
Филма се казва Crop Circles: Crossover from Another Dimension и въобще всичко по темата на норвежците от New paradigm Films е доста интересно и издържано в жанра...
Дори самата Норвегия представлява интерес с феномените си: светлините от долината Hessdalen та до скорошното:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Това в Норвегия бяха доказали, че не е НЛО си спомням :>
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Ако става въпрос за Hessdalen lights това е доказан феномен т.е. не го е видяло сульо който го е разказал на пульо, а е наблюдавано дори от учени... Характера му обаче си остава неидентифициран има много теории на тая тема... Нещо като кълбовидната мълния хем го има хем нищо не знаем за негоДжунейд написа:Това в Норвегия бяха доказали, че не е НЛО си спомням :>
Иначе скоро имаше интересен случай с НЛО в Пекин и Шанхай:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1013160
Друг въпрос е, че хората трябва да спрат да свързват феномена НЛО с холивудската представа за космически кораби и зелени човечета...
Soooo,

Everything's Possible ... :S

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
Serious Sam 1.0
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Отдолу коментарите
Нема такива дебили.alexandr: Летяща чиния, МАЛЕЛЕ с двеста гуми, МАЛЕЛЕ и с енда степенка, МАЛЕЛЕ кой ще я кара, МАЛЕЛЕ тази чиния, МАЛЕЛЕ без извънземно МАЛЕЛЕ .
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- OnePageLife
Между другото чел съм на доста места, че се планира фалшиво извънземно нашествие от поне 50 години, както и че повечето от НЛО-тата, които виждаме са всъщност човешко творение. Затова не се учудвам, че броят на филми за извънземни нашественици расте в геометрична прогресия. Най-вероятно го правят с цел да се провери реакцията на обществото. Бил Купър беше писал за това в книгата си "Behold a pale horse" преди да бъде убит.
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
1. Skrillex vs. Umek - Scary Monsters in the Race (Boyan Mashup - Forsi Intro Cut)Gareth Emery написа: nice, я дай един траклист, и ми кажи на кого е ремикса на scary monsters and nice sprites
2. Bryan Kearney pres. The Roecoder -Chicky Burger
3. Omega Drive - Egypt
4. Omega Drive - Libya
5. Umek - Get Sucked
6. Future Disciple - 28 Tracks Later
7. Nic Toms - Contact
8. Sean Tyas - By The Way
9. John Askew - Torture Chamber
10. Lisa Lashes - Numero Uno (Indecent Noise Acidfest Remix)
11. Too Many Artists - Pure Like AK-47 (Indecent Noise Mashup)
12. Neal Thomas vs. Kamui - PyroSlut (Neal Thomas Mashup)
Ето и нещо ново, ама със стари тракове, че нещо ме хвана носталгията: http://soundcloud.com/gogo123/forsi-old-time-euphoria
Трева в котенцата...
-
Serious Sam 1.0
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Светлината в Норвегия, по-точно тази на снимката, която господинът е постнал
, е взрив на руска ракета "Булава" по време на проваленят й тест точно по онова време.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
World Of Warcraft lead Tom “Kalgan” Chilton has been talking to PC Gamer about the recent decline in World Of Warcraft subs, which are down to 11.4m worldwide compared to a 12m high.
цялата статия http://www.rockpapershotgun.com/2011/09 ... -emerging/
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Не знам дали е дежа-ву, ама имам чувството, че всяко лято се появява подобна новина 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel