Tiny написа:

Искам песа от аватара ти!хора написа:M.I.L.F. PARADE!!!
Стига бе!Много е сипматичен :Схора написа:Умря преди около две години.
Ужас!хора написа:Умря преди около две години.
Brain написа:Педали!

Въй,кви хубави педали!Стилян написа:
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Определено.The Chameleon написа:Педалите са много по-зле от зоофилите, да си имаме уважението...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ама ще ги четеш, нали?Dante написа:Върнах се.
Отивам за билет за Полет 666, дано има...
Довечера ще ви чета лайната.
Че те зоофилите подбират ли какво ръгат изобщо?The Chameleon написа:Малко над обикновените педалите, ама пак са доста зле.