Rico написа:Автора на темата (във форума на Фейлуер) ми е приятелче, доста от неговите възгледи са според мен правилни за деградацията на двойката и въобще на Мас Ефекта. За съжаление гейчетата Phaedon и Меsina2 имат доста фенчета.
Във всяка тема напоследък, в която се изрази недоволство относно това как BW третират собствения си продукт, Phaedon влита и почва да раздава правосъдие, като почти винаги публикациите му излъчват неподправено възхищение към продължението на Mass Effect.
А на мен, честно казано, ми писна.
В разярилата се напоследък тема Badpie съвсем честно и точно изразява тревогата си, че краят на една трилогия не е уместно място да приобщиш нови фенове към творбата си. Все пак хората рядко посягат към продукт по този начин. И цитира небезизвестните бисери на Дейвид Силвърман, същият човек, който ни обещаваше "готиния бутон" в DA2 и който понастоящем върши отлична работа със стремежа си да отврати централната фенова база на ME сериите. И, естествено, Badpie бива грубо огрубяван от почти всички във форума, защото видиш ли, BioWare си знаят работата. На това му се викало "маркетинг". Различен екип работел над МЕ3.
Ако ще деведесе' и девет различни екипа да работят над МЕ3. Издателят е един и същ, нали?