DJ Cat написа: всяка версия ще има различно меню - с едни и същи са.
Значи вече спокойно може да предположим какви ще са първите излязли модове за играта
DJ Cat написа: всяка версия ще има различно меню - с едни и същи са.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
DJ Cat написа:Аха, значи докато малко по-на юг даркспоуните ебат майката на света, нашите тука си чилват и пият до припадък.
Draksis написа:Това, което ме дразнеше в първата (а сега и във втората) част, е че геймплейно, няма никакъв ефект когато кръв на тъмнороден докосне персонаж, който не е Сив Пазител. Единствената реперкуция, която видяхме, бе болните мабарита в лагера на Остагар. Иначе всичко друго - имунизирано срещу нея, брей...
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Sentry написа:Грим, FF не си играл, така че моля ти се, спри да я споменаваш, че вече много глупости изписа.
{SuPa-1337-Killa} написа:My point is в 1та влязох без ниакво мнение а излязох като прероден, а в 2та влизам с супер скиптично настроение и сигурно ще излезна с още по лошо.
Защо ще питаш? Ми защото от една велика игра, която аз смятам за игра на десетилетието(да дори по добра от КОТОР), направиха аркадно, конзолизирана, опростена, грозна, безсмислена боза.
Мога да ти пиша още ама просто ни ми се хабят думи за този abomination.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Draksis написа:Dragon Age: Redemption.
Tiny написа:Вече има и трейлър http://www.youtube.com/watch?v=JG7Uy_fg5GM
Фелиша на 38 сек
* фап фап фап *