Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@Тhe King Of Time
Смесване на БИРИЧКИТЕ? :lol:

Аз съм болен на копеле... Боли ме корем, болят ме бъбреците и кръста, гади ми се, вие ми се свят... Ебало си Цензурата мамина, деба и летния грип.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Ебати... Всички комшии заминават на море, а аз трябва след 10мин да уча по логика :x НЯМА ли справедливоооост :cry: Че съм и 2ра смяна. :?
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Станах в 8.Уж трябва да уча за изпита,ама нема да пипнем :lol:
Сега ше поиграя малко УоУ,после ше си зема душ и отивам да се гавря с госпожата в даскалото.

Е ГГ за всички днес.
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Brian

Мнение от Brian »

Пореден ден, поредно блъскане над идейте за деня. :lol: С тия сесий вече почвам да откачам. Всички зубрят яко и няма с кой да излезе човек за по бира. :idea:
Единственото, което искам е.... ТЯ
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Brian написа:Пореден ден, поредно блъскане над идейте за деня. :lol: С тия сесий вече почвам да откачам. Всички зубрят яко и няма с кой да излезе човек за по бира. :idea:
Не че след час нямам идиотски изпит по Обектно-ориентирано програмиране (о.О), не че съм много готов, ама ако дадеш добра оферта за след 17:00 ч. - може да погледна с добро око на пост-травматичния стрес :psycho:
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Brian

Мнение от Brian »

Ето първата добра идея за деня. :lol: Имам те предвид, само да видя дали ще набера и други абонати за отпуснаке след тежкия ден. :wink:
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Обектно-ориентирано програмиране .. :D
Оператор на биологични единици (кравар, овчар, козар..)

Баа.. тия комари ша ма уморат..
Като цяло добър ден.. с изключение на недоумението, което породи една мацка от класа преди малко в мен.. ебаси теориите разви :D тия момичетата са много сложни за разбиране..
А иначе в ммнта слушам ебати жестокия амбиънт/чил, пия си кафето и като си завърша поста ще запаля фаска..
А пък утре сме втора смянааааааа.. ще се наспя O.O
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

Мнение от †Попѫтъ† »

водно колелоооооооооооооооооооооооооооооооооо :arrow:
دشت شما درد نکند
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Поздрав за форума!
За всички запазили живо и здраво сивото вещество от коварното слънце.
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Болен съм или имам алергия. Еба ли му мамата. Като изляза навън и полудявам. Идва ми да си отчупя носа.
Свършиха парите, глад мори добитъка. Въглените и те са свършили. Мизерия.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

КИХАМ НА ВСЕКИ 3 МЕТРА КОИТО ИЗВЪРВЯ ЗА Т'ВА ШЕ ЦИГЛЯ ПРЕД КОМПА демек нема кихам :D
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
0rmuzd
Обратна връзка:

Мнение от 0rmuzd »

Аз и без да кихам си цикля пред компа
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

EvilHead написа:КИХАМ НА ВСЕКИ 3 МЕТРА КОИТО ИЗВЪРВЯ ЗА Т'ВА ШЕ ЦИГЛЯ ПРЕД КОМПА демек нема кихам :D
!!!

Алергии съкс.
Аватар
shantararam
Обратна връзка:

Мнение от shantararam »

Утре ще е лош ден... лоша дата по-скоро. Не че ми дреме дали ще ми кажете ся нещо, просто имам нужда да го напиша някъде, че да ми олекне. Да, утре ще е гаден ден.... ГАДЕН ГАДЕН ГАДЕН. И колкото и слънце да пече, утре ще е черно като на аватара ми.

Утре.... е гаден ден...

Metallica - Orion

...

може и да знаете историята на тая песен

...

утре ще е гаден ден... мрачен ден...
...ден за спомени и тъга...

п.п. просто имах нужда да го напиша някъде :?
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master
Аватар
0rmuzd
Обратна връзка:

Мнение от 0rmuzd »

*Ghost Master написа:Утре ще е лош ден... лоша дата по-скоро. Не че ми дреме дали ще ми кажете ся нещо, просто имам нужда да го напиша някъде, че да ми олекне. Да, утре ще е гаден ден.... ГАДЕН ГАДЕН ГАДЕН. И колкото и слънце да пече, утре ще е черно като на аватара ми.

Утре.... е гаден ден...

Metallica - Orion

...

може и да знаете историята на тая песен

...

утре ще е гаден ден... мрачен ден...
...ден за спомени и тъга...

п.п. просто имах нужда да го напиша някъде :?
А можеш ли да ни обясниш(исповядаш)защото утре ще е лош ден ???
Защото не виждам нищо лошо в дата 21 юни
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

h1 k4k e n4roDe?
Не ходих на даскало и лежах цял ден :twisted:
Изядох една тенджера таратор за да се преборя с тая жега...
И понеже скуката ми достигна кулминация реших да пиша тук:)
Draksis

Мнение от Draksis »

Бах' маа му, тая тема просперира! :shock:

Ще се задържи още поне три години... :) И така, днеска и аз не ходих на даскало, но за разлика от Зипо, НЕ изядох една тенджера с таратор. Ядох краставици и пих айрян. :) Супер кеф. После лежах. Цял ден. Беше прекалено горещо за да се излиза където и да било.

А вий ко праихте днеска? :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Ледник

Мнение от Ледник »

†Soul Hunter† написа:А вий ко праихте днеска? :lol:
Аз вегетирах, а четирима учители ми триха сол на главата. :)
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

@†Soul Hunter†
Понеже 3 дни не бях помръдвал от нас (летен грип... не питай) реших днес да ида до жената пеша. Сиреч с градския, като можех да го направя с маршрутка за 30 мин. Та реших да си походя с градския и да се блъскам 1 час в жегите ^^ Рейса беше претъпкан, трамвая беше претъпкан, метрото беше претъпкано както винаги. На всичкото отгоре беше ужасяваща жега. После в тях - бам на климатик и само кратки престои на терасата за фас (които ми се виждаха мноооого по-дълги...). Изпил съм литри вода, понеже се бях обезводнил преди няколко дни след мощна злоупотреба с ром... Та ме е подгонил сега един страх, че не пия достатъчно течности :) За това и сега до мен си седи една кана с вода, и само малко да ми пресъхне устата - пия вода :Р
А събота наще заминават в Пловдив, за да наглеждат строежа на къщата МИ. Само да стане готова тая къща, от сега го виждам какви запои ще се организират там от моя милост...
Уф, спи ми се... Тая вечер сънувах некви пълни простотии. Бях капитан на некъв кораб "Dark heavy" и бяхме пирати в средиземно море О.о Съня свърши с една буря и как ни преследваха некви испанци... Зомфг.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Draksis

Мнение от Draksis »

Disturbеd написа:@†Soul Hunter†
Понеже 3 дни не бях помръдвал от нас (летен грип... не питай) реших днес да ида до жената пеша. Сиреч с градския, като можех да го направя с маршрутка за 30 мин. Та реших да си походя с градския и да се блъскам 1 час в жегите ^^ Рейса беше претъпкан, трамвая беше претъпкан, метрото беше претъпкано както винаги. На всичкото отгоре беше ужасяваща жега. После в тях - бам на климатик и само кратки престои на терасата за фас (които ми се виждаха мноооого по-дълги...). Изпил съм литри вода, понеже се бях обезводнил преди няколко дни след мощна злоупотреба с ром... Та ме е подгонил сега един страх, че не пия достатъчно течности :) За това и сега до мен си седи една кана с вода, и само малко да ми пресъхне устата - пия вода :Р
А събота наще заминават в Пловдив, за да наглеждат строежа на къщата МИ. Само да стане готова тая къща, от сега го виждам какви запои ще се организират там от моя милост...
Уф, спи ми се... Тая вечер сънувах некви пълни простотии. Бях капитан на некъв кораб "Dark heavy" и бяхме пирати в средиземно море О.о Съня свърши с една буря и как ни преследваха некви испанци... Зомфг.
Дист, първо - летен грип, а? Кофти, брато. И аз кихах напоследък, ама чак дотам не се стигна. Кихавици в тая жега - WTF?!?! :shock:

Второ - поздравявам те за къщата ТИ. Като стане готова, може и аз да дойда да присъствам на един от запоите... :wink:

И трето - карибски пират, а? Ба и странния сън, аз почти винаги сънувам как играя на ръгби с извънземни, как стрелям по беззащитни наркомани или как скачам с бънджи... без бънджито. :lol:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Заключено