Смесване на БИРИЧКИТЕ?
Аз съм болен на копеле... Боли ме корем, болят ме бъбреците и кръста, гади ми се, вие ми се свят... Ебало си Цензурата мамина, деба и летния грип.
Не че след час нямам идиотски изпит по Обектно-ориентирано програмиране (о.О), не че съм много готов, ама ако дадеш добра оферта за след 17:00 ч. - може да погледна с добро око на пост-травматичния стресBrian написа:Пореден ден, поредно блъскане над идейте за деня.С тия сесий вече почвам да откачам. Всички зубрят яко и няма с кой да излезе човек за по бира.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
А можеш ли да ни обясниш(исповядаш)защото утре ще е лош ден ???*Ghost Master написа:Утре ще е лош ден... лоша дата по-скоро. Не че ми дреме дали ще ми кажете ся нещо, просто имам нужда да го напиша някъде, че да ми олекне. Да, утре ще е гаден ден.... ГАДЕН ГАДЕН ГАДЕН. И колкото и слънце да пече, утре ще е черно като на аватара ми.
Утре.... е гаден ден...
Metallica - Orion
...
може и да знаете историята на тая песен
...
утре ще е гаден ден... мрачен ден...
...ден за спомени и тъга...
п.п. просто имах нужда да го напиша някъде
Дист, първо - летен грип, а? Кофти, брато. И аз кихах напоследък, ама чак дотам не се стигна. Кихавици в тая жега - WTF?!?!Disturbеd написа:@†Soul Hunter†
Понеже 3 дни не бях помръдвал от нас (летен грип... не питай) реших днес да ида до жената пеша. Сиреч с градския, като можех да го направя с маршрутка за 30 мин. Та реших да си походя с градския и да се блъскам 1 час в жегите ^^ Рейса беше претъпкан, трамвая беше претъпкан, метрото беше претъпкано както винаги. На всичкото отгоре беше ужасяваща жега. После в тях - бам на климатик и само кратки престои на терасата за фас (които ми се виждаха мноооого по-дълги...). Изпил съм литри вода, понеже се бях обезводнил преди няколко дни след мощна злоупотреба с ром... Та ме е подгонил сега един страх, че не пия достатъчно течностиЗа това и сега до мен си седи една кана с вода, и само малко да ми пресъхне устата - пия вода :Р
А събота наще заминават в Пловдив, за да наглеждат строежа на къщата МИ. Само да стане готова тая къща, от сега го виждам какви запои ще се организират там от моя милост...
Уф, спи ми се... Тая вечер сънувах некви пълни простотии. Бях капитан на некъв кораб "Dark heavy" и бяхме пирати в средиземно море О.о Съня свърши с една буря и как ни преследваха некви испанци... Зомфг.