Нашето музикално творчество

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

slim_k написа:Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ...

Хехе, толкоз' лестно ли стават нещата? :P
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Zero-Blade написа:
slim_k написа:Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ...

Ами трябва някой някаква идея да даде .. Аз не се ебавам като го казах тва ..

Ако някой действително иска да участва, да пусне парче ... И тва е .. Вие горе може и да се гъбаркате с мен, аз съм длъжен поне да опитам
Аватар
meth
В момента играе: aoe3

Мнение от meth »

Идеята е доста свежа, ако успея да цъкна нещо завършено може и да се включа. Обикновено стигам до някъде и заебавам ..
respect the unexpected
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

slim_k написа:
Zero-Blade написа:

Не съм си и мислил, че се ебаваш, но тук всеки човек - различен вкус, и ако действително се получи твоята идея, представи си 1 диск, фрашкан със метъл, рап, денс, хаус, псай, *коре...направо ще заформим цяла боза.. :lol:
Аватар
B.L.

Мнение от B.L. »

Zero-Blade написа:
slim_k написа:
Zero-Blade написа:

Не съм си и мислил, че се ебаваш, но тук всеки човек - различен вкус, и ако действително се получи твоята идея, представи си 1 диск, фрашкан със метъл, рап, денс, хаус, псай, *коре...направо ще заформим цяла боза.. :lol:

Че какво лошо в бозата, по нещо за всеки. Има хора които слушат много стилове.
Изображение

Изображение
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Zero-Blade написа:
slim_k написа:
Zero-Blade написа:

То затова ще е PCMania компилация без стилова насоченост. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Zero-Blade написа:
slim_k написа:
Zero-Blade написа:

Ами прав си и точно затова ще е хубаво да кажа авторите да се насочат към по мрачни изпълнения ... В смисъл - метъла си е мрачен, твоя псай е мрачен, аз ще се опитам да направя нещо достойно и така, мет сигурно ще пусне някой черен дръмнбейс и той, тука понеже ембиънт много се прави - не е много розов и той ... Ако някой иска да пусне хаус парче, просто да го направи малко по тъмнишко и готово ;) Когато музиката се обединява от определено настроение, стиловото различие не е от толкова голямо значение ...

Ако пък толкова много хора искат да пускат музика за цветя и рози, можем просто да направим компилацията в 2 части ...
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Dark Side и Fag Side.

Иначе аз мисля да пусна една песничка на Noisebunker в неопределен стил, която всъщност беше към OST на Хрониките на Гръчата.

ПП

Някой няма ли да смаже с някой dhh?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Sascha of clan Tzimisce написа:Dark Side и Fag Side.

Иначе аз мисля да пусна една песничка на Noisebunker в неопределен стил, която всъщност беше към OST на Хрониките на Гръчата.

ПП

Някой няма ли да смаже с някой dhh?

DHH - психопатите от Русе ?

ПС - Оф Княже тва си ти, не мога да ти следя никовете вече :) Ти щеше да ми пращаш вокали :)
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ще видя какво мога да направя по въпроса :)
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

И така, в последните дни си мислех да направя трак в т. нар. ambient жанр, тоест бавна, успокояваща музика за медитация и релакс, и преди ден-два (не помня точно кога беше) направих това нещо с FL Studio...
http://www.fileden.com/files/2007/7/16/ ... wTrack.mp3
... и викам да ви питам к'во мислите. :)
Няма да е най-добрия ambient, който сте слушали, но ще се радвам да отделите малко време, да го чуете и да споделите впечатлението си. :)
Kuutamo hasta vittu perkele.
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ицка, това е добро като някакъв фон, но ако искаш да направиш нещо , което да си тежи на мястото като ( дарк ) ембиънт или някаква дроунщина трябва да чуеш първо класиците в жанра ;р Свали Lustmord, Herbst9 и Sunn O))) , и просто виж какъв е принципа... Добавяй разни странни звуци, играй си с ефектите и еквалайзера , тури отекващи и далечни вокали и разни слова , злобей там :D [/b]
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Ами аз от жанра съм слушал кажи-речи само Mike Oldfield, Enigma, Amethystium и все такива от този тип. А пък dark ambient не съм слушал, така, че това го правих по подобие на тези ^, които изброих (не, че може да се сравнява с тях и бих казал, че по-скоро прилича на част от саундтрака на някой документален филм за олимпийските игри за инвалиди, но нали опитвам там нещо). :)
Ще чуя и изпълнителите, които препоръча. ;]
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Я малко да съживя темата с една новина. :) :lol:

Запалих се по (dark) ambient-a и вече имам собствен проект, който след дълги размисли нарекох Tar-a-Thor (защото съм голям фен на скандинавската митология). Ще творя dark ambient или поне нещо подобно да dark ambient, к'вото стане там. :lol:
Разбира се, пределно ясно ми е че съм пълен аматьор, но и без само се чудя с к'во да се занимавам. :lol:
А ето и голямата изненада - вие първи ще имате честта да чуето интрото на предстоящото демо (все още неозаглавено), което мисля да издам в близко бъдеще. :)

Tar-a-Thor - Trollish Wardrums (Intro)

Останалите тракове се разработват и в най-скоро време ще са готови.
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Имам въпрос, след като реша, че песента ми е готова как да я направя да заглъхва постепенно? ще стане ли с фрутито или трябва sound forge да теглим?
тежки нокаути
Zero-Blade
Обратна връзка:

Мнение от Zero-Blade »

Arcatraz написа:Имам въпрос, след като реша, че песента ми е готова как да я направя да заглъхва постепенно? ще стане ли с фрутито или трябва sound forge да теглим?

Просто избираш свободен патерн, слагаш го в началото, от където искаш да почне намаляването на звука, цъкваш "record", цъкваш плей и намаляваш звука на трака от vol control-a горе в ляво. Като стигнеш минимум, цъкваш пак record да спре да записва и готово.
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ocean Soul написа:Я малко да съживя темата с една новина. :) :lol:

Запалих се по (dark) ambient-a и вече имам собствен проект, който след дълги размисли нарекох Tar-a-Thor (защото съм голям фен на скандинавската митология). Ще творя dark ambient или поне нещо подобно да dark ambient, к'вото стане там. :lol:
Разбира се, пределно ясно ми е че съм пълен аматьор, но и без само се чудя с к'во да се занимавам. :lol:
А ето и голямата изненада - вие първи ще имате честта да чуето интрото на предстоящото демо (все още неозаглавено), което мисля да издам в близко бъдеще. :)

Tar-a-Thor - Trollish Wardrums (Intro)

Останалите тракове се разработват и в най-скоро време ще са готови.

Това вече е друго :) Може би барабаните ще звучат по-добре ако са малко повече в дълбочина и със замазващ ефект. Накрая свършва много отрязано, тъй че добави още малко като за край и му дай fade out примерно ... Иначе е добро ;р
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Днес успях да свържа китарата си заедно с ефекта (Degitech RP50) към кокпютъра. :)
Чува се идеално.

http://rapidshare.com/files/69261134/dont_cry.mp3.html

Това ми е първия запис който правя.
Песента е на Guns N' Roses - Don't Cry.
Знам че я мислите за лигава, но само тя ми дойде на ум тогава.
Да очаквам коментари. :)
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

^
Някои ноти звучат леко "мъртви" (не натискаш достатъчно силно?).
И записът ти клипва, намали инпут левела.
Публикувай отговор