Санта Лучия,Санта Лучия!

Squiz написа:Нали знаеш...Има причини и повод за войната.Причините са се трупали през целият му живот - глуха майка инвалид ( може да се каже, че е нямал майка в оня смисъл ) , баща бивш затворник, който си има още едно семейство, мизерия, неуспехи...А повода е като тея жени са го довършили...Глупаво е...Нелепо е.Иначе, барета 9мм, -налапал е дулото и си е казал "сбогом"...
Благодаря за милите думи на всички съфорумци!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Разбрах, че Сабатън са успели да махнат главите на всички...Der Meister написа:Са се връщам от HammerFall. Беше лудницааа
Е, то всички така казват, но поне вече знам със сигурност, че ако дойдат като хедлайнери на концерт у нас ще съм на първия ред. Сега просто не намерих смисъла да дам 40 лева, за да слушам Хемърфол, които хич не ми се нравят.Der Meister написа:Абсолютно, въпреки късия сетлист. Казаха, че сме най-яката публика
No moar pron!Bubona написа:Имам VirtumondeДеа, от доста време не бях хващал хубаво вирусче.
Dante написа:кажете нещо за мохмурлул
сериозно
моля
Моята скала за оттърване от махмурлука:Dante написа:кажете нещо за мохмурлул
сериозно
моля
Сок от кисели краставички и зелев сок. Това са на-ефективните неща които знам. Киселото мляко също помага.Dante написа:кажете нещо за мохмурлул
сериозно
моля
Точно. Само че чесъна в шкембето трябва да бъде на първо място. Бил най-ефективен. После друсаш витамини като невидел.denik написа: Моята скала за оттърване от махмурлука:
1. Изстискай си цитруси и гълтай фреша цял ден! Минава лесно, бързо и вкусно!
2. Кисело мляко/айран - също минава, но е имало случаи, в които не ми действа.
3. Шкембе - класика в жанра, само че не трябва да излизаш цял ден, защото устата ти мирише на токсичен чесън![]()
М, не. Ние "спецовете" отдавна сме ги минали пуберските години, в които сме си драйфали в стаите. Но с миене, проветряване и ароматизиране проблема би трябвало да се разреши.Dante написа:За 24 часа проветряване на стаята дали ще се измирише повърнята ?
някави идеи са отстраняване на вонята ?
питам тук, че нали сте спецове....