Мото Мания

Нещата от живота
Публикувай отговор
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Мото Мания

Мнение от denik »

The Grim Reaper написа:Ем, представи си че са летни и си купи едни зимни, пък си ги ползвай тия напролет :?:

Също така "изглеждането" като нови е абсурдно, виж им DOT маркировката и разбери колко са нови, запазения грайфер не е от голямо значение, а всички гуми се втвърдяват с годините, съответно и поведението им особено при студ се влошава точно както го описваш. А предвид че си го установил още миналата година, да не ги смениш и тази е супер странно решение.

По друга тема, в новата реклама на BMW M участва паметника в Шумен и смело мога да кажа, че е най-хубавото нещо в цялата реклама. :D
Тоя флашмоб денсофф е много по-добре от най-криндж рекламата на бмв в историята
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5o4kKuOFToo[/youtube]

Вече не си спомням, може и да съм я пускал. Също така и чепкането за стартерите го бях забравил от началото на темата :? :oops: Иначе, хубаво, не се ебе стартера, ама така или иначе колата е направена да изкара 2-3 години след изтичане на гаранцията, тъй че все тая :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Тъпа ми се стори рекламата, тука се вижда много повече:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rj2MENS0aFs[/youtube]

Иначе не знам, предпочитам дизайна на Х6 М Competition.
тежки нокаути
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Ама аз напълно сериозно бих предпочел да шофирам нещо с формата на паметника вместо това, a остатъка от клипа няма и да коментирам - визия, звук, актьори, хореография, всичко е трагично. А и защо му свети тъпата решетка на това недоразумение, що за простотия, това е най-ужасния концепт който съм виждал някога. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

тука трябва да поядеш доста гъби, за да разбереш какво се случва

тия беемвета имам чувството, че са изцяло таргетирани за азиатските пазари и тяхното чувство за "естетика"
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Тия бмв-та сякаш са следствие от челиндж "колко точно грозни трябва да ги направим, за да спрат феновете да харесват марката".
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Кафявата кожа вътре обаче е много яка.

- Алминатора

- кримсънчето
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Абе, в тая реклама нямаше никакъв фокус върху беемвето, все едно се срамуват от него.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
The Arrow

Мнение от The Arrow »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IsIm2-fejLc[/youtube]

За БМВтата, ето това вече е красиво БМВ:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_SDfIc6UO7c[/youtube]
тежки нокаути
vanmx

Мнение от vanmx »

Мочмета, случвало ли се е да си намерите колата блъсната и какво правите при такива случаи ? Някой явно се е правил на дрифтаджия и "леко" е начупил всичките пластмаси отпред, че и малко изкривил и нащърбил капака. Гледката не е красива, утре на светло ще снимам да покажа. Щети мисля че са само визуални, На единия фар му е счупено стъклото, но свети, течове и такива работи няма. Съседната паркирана кола е съвсем леко одраскана явно от същия рейсър. Явно в мояте се е спрял, защото чак леко я е отместил от първоначалното и положение. Сред отломките има едно голямо парче ламарина, което май не е от мене... абе луда работа.

Как е редно да постъпя в такъв случаи - само я карам на собствен ход при тенекеджия и се бъркам в джоба, нали ?

Все съм се филмирал с такъв сценарий, накрая взе че стана реалност и някак си не ми е чак толкова мъка. Дразнех се че имах някакви драскотини по купето, сега вече поне претръпнах от тия неща. Тъпото е че тоя месец мислих да пръскам пари за други работи :(
Маце Борко

Мнение от Маце Борко »

Каско :?:

- Алминатора

- кримсънчето
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Води се паркинг щета. Но не съм сигурен от гражданската дали изплащат нещо или само в случай че имаш каско. Проучи точно какъв протокол ти трябва за да опишеш щетите и заведи щета при застрахователя възможно най-скоро. Най-добре се обади на застрахователя/брокера а може да се наложи да звъннеш и в КАТ. Не съм сигурен точно каква е процедурата, но паркинг щетата си се води застрахователно събитие, така че би трябвало да имаш варианти.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Много кофти ситуация, съжалявам... По думите ти звучи като да нямаш каско - ако не е така, тичай при застрахователя да ти го оправи, там нямаш грижи, макар че ми се е случвало да си бъркам в джоба щото ремонт за 150 които съм платил ми го "обезщетяват" с 30 лв. По гражданска обаче е съвсем друга работа, това е застраховка за отговорност към трети лица и единствения начин да получиш нещо е от застраховката на виновния, който в случая го няма. Много се дразня, сякаш нещо го бърка да си остави данните и да си вземеш някой лев от шибаната му гражданска, в която дори няма малус и няма да плати и лев отгоре догодина, а на теб поне могат да ти дадат редовните 10% от пазарната стойност на щетите ти, ако колата ти е по-стара, ама пак е нещо, ебати дебилите.
Честно, ебати кирливата държава сме. По "белите" земи още като сключваш ти дават картички с детайли, които ако се наложи да оставиш/размениш при събитие, a там дори те дерат ако си виновен, ма не и колкото ако избягаш. Ся ако звъннеш на КАТ може да имат благоприличие поне да ти се изсмеят след като ти затворят, ама не е сигурно...
Заеби. Ако нямаш каско наистина е гадна работа, ама случва се, какво да правиш, щом и колата ти е в движение само ше се ядосваш 3 седмици докато не ти писне, а след време ше е просто история за маса :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Вчера се пошматкахме из Витоша. Поради неясна за мен причина, в колата се хващаха изключително малко бг радио станции, като единствено хоризонт не пращеше. За сметка на това се хващаха поне 3 сръбски станции, които бяха с изряден сигнал :lol: Що за простотия.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow

Мнение от The Arrow »

И аз го забелязвам това всеки път. Според мен логиката е, че височината е по-голяма и съответно се хващат повече радио вълни, които иначе са възпрепятствани.
тежки нокаути
vanmx

Мнение от vanmx »

Олигофрения на макс...

Image
Image
Image

Къде у София могат да оправят това без да режат глави ? Някой препоръча монстър гараж по назад в темата, вършат ли добра работа. В olx-а си харесах една нова броня вече. Притеснява ме че капакът се е усукал и не може да се отвори, сигурро не е само той изкривен. Поне единия фар отива в кофата.
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Аз препоръчах монстър гаража, ама за капака ти препоръчвам директно да вземеш някой от някоя морга, няма смисъл от тенекеджия че ще излезе по-скъпо.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

уууужаассс :x :x :x
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

До колкото съм чувал, капак не се прави. Най-добре си намери втора ръка и ако е различен цвят го дай да го боядисат. Иначе проучи въпроса за паркинг щетата и за гражданската. Аз лично нямам опит в такава ситуация, така че не мога конкретно да те посъветвам.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

100% няма какво да направиш в този случай без каско. Гражданската по никакъв начин не я вълнува тази ситуация. И аз така преди около 2 години се събудих и си заварих колата насрана и тогава проучвах... няя ко да стане

Image
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Аз веднъж си намерих колата с нарязана гума, ама не е било лично към мен таргетирано защото на улицата почти всички коли били така, както ми казаха от близката будка.
тежки нокаути
Публикувай отговор