И харесва ли ти играта? Аз мисля, че беше забавна и по детски интересна, но съм я играл преди доста време. Някъде 6.5/10 и бях дал. Точно по филма е и е кратка.newcomer написа:Harry Potter and the Philosopher's Stone
Наскоро минах новия Адам Венчър. Допада ми какъв завой правят куестовете за да будят интерес в тези дни и да събират фенове. Доста разчупен, визуално красив куест. С 95% от загадките успях да се справя без затруднения, което за съжаление означава, че играта е доста простичка. Стелта също не е особено впечатляващ и най-големия и значителен минус е религиозната история, която просто не ме грабна в нито един момент и в крайна сметка не ми пукаше особено как се развиваха събитията. Плюс е, че е кратка и не ти писва. За два часа и половина я минах. 6/10.
Минах набързо и 35MM. Руска игра, впечатляваща с това, че само един човек стои зад нея. Кратка е, но показва много интересен пост апокалиптичен свят. Бъзиците с Путин много ми допаднаха, всички надписи, графити и цялата идея зад играта е за 10/10, но липсата на средства я правят леко дървена и прекалено маломерна като мащаб. Все пак 7/10 и шапки долу, много ми хареса.