The Witcher 2:Assasins of Kings
Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Нали Йорвет се освобождава и пак се присъединява към Саския, бе...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не знам за вас, но на мен поне имената, дрехите, доспехите, хералдиката и цялостната атмосфера доста силно ми напомнят на
Нормандия, Пикардия, Лотарингия, Елзас, Бургундия, Ниските земи, оттам съответно и на Англия в периода XI-XIII в. - затова и когато най-ненадейно си пуснах играта с френски VO осъзнах не само, че се вписва осезаемо по-добре от английския, ами и че цялостното изпълнение си е доста по-адекватно. Несъмнено така мисля и да си я доиграя.
Нормандия, Пикардия, Лотарингия, Елзас, Бургундия, Ниските земи, оттам съответно и на Англия в периода XI-XIII в. - затова и когато най-ненадейно си пуснах играта с френски VO осъзнах не само, че се вписва осезаемо по-добре от английския, ами и че цялостното изпълнение си е доста по-адекватно. Несъмнено така мисля и да си я доиграя.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Най-накрая си взех премиум версията, да еба! Дълго чакане беше... 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ооо, имал съм и Scoia'tael сейв от единичката; веднага почвам второ преиграване, че май ако не друго, то Iorveth определено е по-стока от Roche. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Глупости...
Йорвет ми хареса повече като персонаж, но страната на Роуч определено ми хареса повече, основно заради личния ми любимец Детмолд
Страничните персонажи във Верген бяха доста безлични, дори дразнещи с линейността си.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
И какво ти хареса Детмолд, че е червей и гнусар. Роуч пък за мен е най-големия пич, измъква те от затвора, лоялен е, има екип, който мачка. В момента ми е трудно да кажа, каква лоша страна има, докато Иорвет не е лош, но не и точно най-верния другар, който може да имаш.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Действително е ебати лабилният червей.
Иначе ни най-малко не оспорвам, че с Рош играта беше интригуваща, но към момента ми се струва, че с Йорвет и Скоя'теел се развива доста по-обширна история - в първата игра изглеждаше все едно е по-скоро местно явление в Темерия, а де факто мащабите му надхвърлят пределите дори на Северните кралства.
Иначе ни най-малко не оспорвам, че с Рош играта беше интригуваща, но към момента ми се струва, че с Йорвет и Скоя'теел се развива доста по-обширна история - в първата игра изглеждаше все едно е по-скоро местно явление в Темерия, а де факто мащабите му надхвърлят пределите дори на Северните кралства.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
шо?High_voltage написа: От страната на Йорвет някак си беше доста по-идеалистично и романтично, едва ли не
(макар че Саскя пак си е курва)
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
kуга излиза /
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
якичко е 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Много ме кефи Лето как си секна сопола, като влезе в кораба. Иначе той като цяло, си е най-големия пичага в играта, дано някои от новите мисии, са с негово участие.
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
Рядко се хващам да играя рпг , но тази игра наистина е уникална ! Не мога спа , а на работа трябва да се ходи 
кьорави катерички
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... mpaign=all
Масивен overhaul на играта от един от дивелъпърите. Аз лично я тегля наново
Масивен overhaul на играта от един от дивелъпърите. Аз лично я тегля наново
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
деба, превъртях я преди седмици, ако знаех щях да изчакам 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз преди няколко седмици си я сложих, но се пръкнаха няколко други заглавия и я отложих, явно е имало защо

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Изиграх Skyrim преди седмица и останах адски доволен, та реших да пробвам и Уичъра 2
. Вече съм на морското добиче в chapter 1 и айде, ламавата бойна система я овладях, ама това постоянно ровичкане в инвентара и медитацията, липсата на скок за преодоляване на елементарни препядствия по пътя и бавното развитие на историята ми стана тегавичко. Ако някой може да ми прати някакъв сейв, водещ към по-динамичната част на играта, от която всички са впечатлени или поне ме упъти какво да търся ще съм му благодарен.
П.С. В тая игра има ли лъкове и арбалети?
П.С. В тая игра има ли лъкове и арбалети?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!