Movies 2025/2026
Re: Movies 2016
Robin Wright Joins ‘Blade Runner’ Sequel in Key Role (EXCLUSIVE)
Още е твърде рано да приказваме. Филмът е насрочен чак за 2018. Но имаме Денис Вилньов за режисьор и в главните роли Форд, Раян Гослинг и явно Робин Райт.
Обикновено, гениалните филми не се нуждаят от продължения, и то 35 години по-късно, защото резултатите в повечето случаи са варират от средни до плачевни.
Ако не друго, познавайки режисьора, поне ще се радваме на страхотна нео ноар обстановка. А вече откъм сценарий и такива работи, ще видим.
Книгата по принцип си няма продължение. Историята от първия филм обаче си има продължения под формата на романи, които обаче не съм чел...
абе, квото стане

Още е твърде рано да приказваме. Филмът е насрочен чак за 2018. Но имаме Денис Вилньов за режисьор и в главните роли Форд, Раян Гослинг и явно Робин Райт.
Обикновено, гениалните филми не се нуждаят от продължения, и то 35 години по-късно, защото резултатите в повечето случаи са варират от средни до плачевни.
Ако не друго, познавайки режисьора, поне ще се радваме на страхотна нео ноар обстановка. А вече откъм сценарий и такива работи, ще видим.
Книгата по принцип си няма продължение. Историята от първия филм обаче си има продължения под формата на романи, които обаче не съм чел...
абе, квото стане
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

First Look: Scarlett Johansson In Anime Adaptation ‘Ghost In The Shell’

please don't suck please don't suck please don't suck
(ма най-вероятно ще)

please don't suck please don't suck please don't suck
(ма най-вероятно ще)

ДедпулIC1101 написа:Тая година не съм ходил на кино, кажете нещо яко дето го дават сега или го пускат скоро.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Книга за Джунглата се очертава да е доста добро. А ся гледам, че Капитан Америка бил 100% в Rotten Tomatos (въпреки че аз хич не съм фен на супергероите, това е впечатляващо)

- 
				Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Аз не знам, защо го кръстиха "Капитан Америка", като си е абсолютен Авенджърс отвсякъде  

¯\_(ツ)_/ ¯

Не бих казал, че си падам по детски. А Дедпул не ме грабна въпреки че от Марвел съм гледал Авенджърите и Железния Човек. Явно нещо друго ще чакам.

тежки нокаути

Гледал си го и не те е грабнал или трейлърът/идеята на филма не са те грабнали?

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
По същата причина, заради която Батман срещу Супермен не се казва Лига на Справедливостта, въпреки че се усеща като мастодонтски тийзър за нея с участието на всички бъдещи членове на отбора.Serious Sam написа:Аз не знам, защо го кръстиха "Капитан Америка", като си е абсолютен Авенджърс отвсякъде
И очаквайте още подобни колаборации, защото филми като Тор(двете части), Хълк и първия капитан не спечелиха достатъчно за да се каже, че бокс офис успехът е гарантиран само с един герой начело. Поради това в Антмен гледахме героя на Маки, пост-кредит сцена с Бъки и капитана, а в Тор 3 ще бъде и Хълк, плюс Локи(който умира във всеки филм в който участва). Потвърдено е, че в Спайдърмен също ще се появят Железния човек или Капитан Америка, може би и двамата. Има слухове, че героинята на Олсен ще участва в Доктор Стрейндж(страхотен беше трейлъра) и тн.
От друга страна пък и DC почти сигурно ще прибегнат до нещо подобно, защото едва ли разчитат Жената чудо, смразяващо зле изглеждащата гей версия на Светкавицата и Киборга(
 ) да са достатъчни сами по себе си, за да се генерират приходи от самостоятелните им филми. Спойлер: Очаквайте Батман да е нещо като мафиотска версия на Ник Фюри и да ги наобикаля постоянно, за да може повече хора да си купят билетче. Само Шазам и Аквамен могат да ударят бинго и да спечелят добри приходи, защото в единия злодей е Скалата, а другия предлага цял нов свят, какъвто Марвел в момента все още не е показвал на голям екран.
 ) да са достатъчни сами по себе си, за да се генерират приходи от самостоятелните им филми. Спойлер: Очаквайте Батман да е нещо като мафиотска версия на Ник Фюри и да ги наобикаля постоянно, за да може повече хора да си купят билетче. Само Шазам и Аквамен могат да ударят бинго и да спечелят добри приходи, защото в единия злодей е Скалата, а другия предлага цял нов свят, какъвто Марвел в момента все още не е показвал на голям екран.Re: Movies 2016
Исках да кажа, че съм гледал трейлъра и не ме грабнаGipo написа:Гледал си го и не те е грабнал или трейлърът/идеята на филма не са те грабнали?

тежки нокаути

Изпускаш филмът на годината, до тукIC1101 написа:Исках да кажа, че съм гледал трейлъра и не ме грабнаGipo написа:Гледал си го и не те е грабнал или трейлърът/идеята на филма не са те грабнали?

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				-Stormrаge-
- Обратна връзка:
what the f... 
https://www.youtube.com/watch?v=4v92gXetGqA

--Gort!Klaatu barada nikto!--
На представянето му на Сънденс (май беше там) преди известно време, половината зала излязла по средата на филма, а другата половина му дала 10/10 и standing ovations-Stormrаge- написа:what the f...
не му разбирам :Д

- 
				-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Абе странна простотия ще е но ще се гледа ...  Очаквам да има някъв скрит сериозен подтекст.
  Очаквам да има някъв скрит сериозен подтекст.

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- 
				Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Не е ли по-правилно "Лесничеи на захранването" или "Отрядници на мощта" (от снимката става ясно за каква мощ става дума)?
Който не е бил роден достатъчно рано, че да знае какво е отрядник може да прочете тук - http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 0%B8%D0%BA
Апропо, злодейката от reboot-а си е fappable

Който не е бил роден достатъчно рано, че да знае какво е отрядник може да прочете тук - http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/ ... 0%B8%D0%BA
Апропо, злодейката от reboot-а си е fappable

The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.

is that Salvador Dalí is not crazy.