Най-накрая получих Dota 2.
Сега тегля, само не ми се мисли как ще играя, при положение че досега никога не съм играл Dota/W3/Heroes/LoL/WoW и подобни.
От клиповече изглежда яко.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Нямам допълнителни покани, преди даваха и по 2 допълнителни копия, ама вече не...Stylized Corpse написа:МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ КЛЮЧ !!!!!
Forever Alone, бако, be like a sir, и ми дай единия ако са ти дали покани
Бако, заклевам се, НЯМА по - объркан човек от мене в момента, честно!Stylized Corpse написа:МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ КЛЮЧ !!!!!
Daath написа:Бако, заклевам се, НЯМА по - объркан човек от мене в момента, честно!Stylized Corpse написа:МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ КЛЮЧ !!!!!
За съжаление това е истина. Вече няма ключове, както и допълнителни. Моите продавах иначе далеч по-евтино за €50 или MW3 Gifts/Skyrim Gifts : (.Tiny написа:Те отдавна така правят, заради келешчета като шерифа, които продават поканите си за адските цени.
Между другото то май само много малък процент от играчите могат да имат положителен стат, примерно около 10-15%, не повече.dеnik fffuuuu написа:
Бахти, дано нямам същата съдба като автора на картинката...
вече около 550-600 игри и все съм от -15 до -5
TF2 е безплатна ама с безплатната версия акаунта ти е орязан здраво от дроп на хубави итеми и размер на бакпака.Джони Спагети написа:Абе той Шерифа и безплатния TF2 го продава за 20 лева