She swallows swords...As a hobby...And has a split tongue...
'Nuff Said...

И аз го гледах на Киноманията ноември-декември някъде и... абе хареса ми въпреки че съм невежа в тази сфераРаскольников написа:The Dangerous Method...
Сигурно умее....................................Раскольников написа:Lucky Hell
She swallows swords...As a hobby...And has a split tongue...
'Nuff Said...
това чак сега го виждам, какво трябва да кажа, че да не ми говориш?mrsbadtrip написа:от следващия пост на калоян зависи приятелството ни
тик
тик
тик
тик
тик
...
Матемагьосник написа: и една класика: http://i43.tinypic.com/nf319l.jpg
?

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
ем да ве то с изнасилвачи като тебе аз се губа като прашинкаГюнай написа: ti mai i ot teq deto ebat ne si?

Все още не съм се отчаяла толкова много от вас.курабийке, и ти и ли си лезбо бе чадо?