a.k.a.UB_Lud
Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Undead Brother
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
- Horde[G2H]
в всяка бг фрее търсачка го има...1.16б..и в ввв.баттле.нет го има също..

аз тая вечер ще се помъча да направя филче
ми аз ще направя героите на обикновена карта..ще ги пратя на адаша .. и той ще ги копира..ако иска деCyrax kaza,4e w ponedelnik,ewentualno 6e praime kartata(toj ima editor i moje da prawi film4eta).Prosto trea da se nawie....Ma ako ima ne6to 6e pitame Wse pak kartata e na UB ;]
a.k.a.UB_Lud
аз тая вечер ще се помъча да направя филче
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
-
Гост
Ev1L[DeV1L] написа:kajete mi molq koq versiq mi trqbva da igraq Warcraft 3 TFT v BattleNet i otkade da q drapna daite mi link pls
1.16, хубаво е сам да си ги намираш тези неща - отиваш на find.dir.bg и пишеш примерно "warcraft 1.16".
http://www.data.bg/f.php?fid=5460123 ;]
- Horde[G2H]
Готино
Мен ме сложи къвто искаш.А адаша ти маи още не се е навил да праи картата,понеже прави една голяма даларанска карта
Мен ме сложи къвто искаш.А адаша ти маи още не се е навил да праи картата,понеже прави една голяма даларанска карта
PEACE Bro'!!!
Freund
Freund
1. за картата: абе вие много сериозно го приехте тва и в същото време подхождате несериозно.Адаша даже не знае каква е картата, но прави герой.Адаш, първо се прави терена, за да можеш да се ориентираш каде какво ше има.2-ро.Добри за карта с такъв мащаб както ми разказваш, размера и трябва да е Epic! ти знаеш ли колко време има да си играем да правим терена.А ще ни трябва още 2 пъти по толкова за да наслагаме Дуудади-те.Спомням си че преди време един пич беше постнал тема, в която искаше някой да му каже как се правят филмчета на вар3 и такива неща.Имаше един, който разбираше адски много и той му каза.от там знам и аз, така че ако сте навити, пускайте тема и питайте.Може пак да помогне.И все пак филмчетата оставете на мен и ънръли.ше се опраим.
2. за турнира в Германия: колко са наще? освен Инсо и ФорТуенти кой още е там?
3.Добри, защо бе да му *** ******* влизаш с 3 ника???ю
И стига си ми пращал ЛС за глупости, че ше те игнорна!Днеска имах 5 съобщения, 3 от които от теб!!
И стига си ми пращал ЛС за глупости, че ше те игнорна!Днеска имах 5 съобщения, 3 от които от теб!!
- Horde[G2H]
хаха адаш..по спокойно..само кажи как се казва темата..и ще я видя..за терайна...ще го направя на най голямото и не е такава играчка като мажеш с голямата четка..па после се оформят там разни други неща....за тераина само се чудя какъв да е.....??!?Cyrax написа:1. за картата: абе вие много сериозно го приехте тва и в същото време подхождате несериозно.Адаша даже не знае каква е картата, но прави герой.Адаш, първо се прави терена, за да можеш да се ориентираш каде какво ше има.2-ро.Добри за карта с такъв мащаб както ми разказваш, размера и трябва да е Epic! ти знаеш ли колко време има да си играем да правим терена.А ще ни трябва още 2 пъти по толкова за да наслагаме Дуудади-те.Спомням си че преди време един пич беше постнал тема, в която искаше някой да му каже как се правят филмчета на вар3 и такива неща.Имаше един, който разбираше адски много и той му каза.от там знам и аз, така че ако сте навити, пускайте тема и питайте.Може пак да помогне.И все пак филмчетата оставете на мен и ънръли.ше се опраим.
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
не е такава играчка като мажеш с голямата четка...
адаш нали целта е да се получи хубава карта! за това се позлват по-малките "четки"! трябва да е детайлна все пак! явно от тука аз имам най-голям опит с едитора.Това никак не е добре.адаш искаш ли да ти пратя една карта? да видиш детайлност.Още не е завършена , не съм сложил куеста, ама просто да видиш за кво става въпрос. Казва се Travel through Dallaran
[/quote]
-
Гост
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
Защо съм KOTG беее...Тоя е елфското копие на Евгени Минчев.....
Направете ме еднa huntress или един CL ....И да е с некви силни умения ,че ше се караме
Абе не ме слушайте какво говора ,само така го писах .Къвто и да съм ми е се тая
...
Направете ме еднa huntress или един CL ....И да е с некви силни умения ,че ше се караме
Абе не ме слушайте какво говора ,само така го писах .Къвто и да съм ми е се тая
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост
-
Гост
- Horde[G2H]