The Witcher 2:Assasins of Kings
Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Дракс, всъщност имаше страшно голямо количество предварителни материали, много клипове, цици, напълно променена бойна система и т.н. В официалния форум станаха чудесни дискусии. Просто тук никой не писа нищо, в българските сайтове вещерът не се тачи много и така...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Може да прозвучи малко тъпо, но не мога да бия Лето в края/???/ на чаптър 1??? Ако може, дайте ми някакви методически указания. Благодаря предварително!!!
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Правиш огромно количество Dancing Star бомби.
Отдалечаваш се на средно разстояние от него.
Почваш да помпиш "R".
И готово.
Отдалечаваш се на средно разстояние от него.
Почваш да помпиш "R".
И готово.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Theron Fears
Хммм, аз пък го бих по съвсем стандартен начин, без трикове и бомби. Просто предварително бях изпил колби Bloods Falka, Swallow и пусках Quen. Когато изтечеше аурата бягах с кълбета, като се зареди пускам я пак и се втурвам към него.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Аз пък ползвах aard и хит'н'рън тактика. Eдна от причините да ме кефи играта е, че дори битките могат да се минат по няколко различни начина 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Azathot
Благодаря на всички, след 40-тото преиграване минах битката
Просто почнах да използвам блока и кълбетата адекватно и всичко си дойде на мястото 
Ето какво е да си хардкор
Spoiler for босовете в играта:
Добро показно колко е силна алхимията в Witcher 2...wiedzmin написа:Ето какво е да си хардкорSpoiler for босовете в играта:
Fear is the mindkiller!
-
Theron Fears
Защо 3тата част беше толкова кратка отне ми няколко часа да я мина, имаше и само 1 допълнителен куест. Чаптър 1 и 2 ми отнеха по няколко дни (не играя по 20 часа на ден, а по 3-4) а 3тата много бързо и някак си финалните битки не бяха супер епични.
Иначе доволно и история и екшън и герои. Битките дето мърморехме в началото, че са много трудни, накрая като си развиеш героя както трябва на нормал се минава всяка дори и без колби. На финалната битка с Лето, точно преди да го срещна бях изпил 3 колби и докато се наприказваме ефектът им изтече.....
Иначе доволно и история и екшън и герои. Битките дето мърморехме в началото, че са много трудни, накрая като си развиеш героя както трябва на нормал се минава всяка дори и без колби. На финалната битка с Лето, точно преди да го срещна бях изпил 3 колби и докато се наприказваме ефектът им изтече.....
-
Theron Fears
Да, и аз съм доволен от игровото време, просто ми беше чудно. Пък и нямаше да откажа още една част с дължината на първите две.
- Azathot
Относно колбите: в интрото на 1-вата част Гералт си изпи химията, малко преди да влезе в бой със стригата, така че за мен /донякъде/ е оправдано 
Самият Сапковски описва в книгите си как Гералт взима еликсир преди битка, така че това е повече от оправдано.
Истинският въпрос обаче е трябва ли продължението им да трае по-малко от една кихавица?
Истинският въпрос обаче е трябва ли продължението им да трае по-малко от една кихавица?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Е, то ако е по-дълго от една кихавица, ще минеш играта с колбата дето си я гаврътнал в пролога, веDraksis написа: Истинският въпрос обаче е трябва ли продължението им да трае по-малко от една кихавица?
Половин час ми се вижда като добър компромис. Не използвам мода за едночасовите еликсири, защото ми се струва прекалено.
Като например Cat можеше да трае петнадесет минути. Не чак толкова дълго, за да не ти се наложи да търпиш ефекта, където и да отидеш, но и не чак толкова кратко, за да пиеш колба след всяка битка в мината с джуджетата.
Като например Cat можеше да трае петнадесет минути. Не чак толкова дълго, за да не ти се наложи да търпиш ефекта, където и да отидеш, но и не чак толкова кратко, за да пиеш колба след всяка битка в мината с джуджетата.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Съгласен съм, половин час е напълно нормално времетраене за една колба... не че имам нещо против и да са по 10мин, но да можеха да се пият по всяко време. Вярно е, че не е особено логично колбите да се пият по всяко време, но въобще не е логично и мазилата за мечовете да се прилагат по всяко време, както са го направили. Поради тази причина 5 минути времетраене за мазилата са ми напълно достатъчни....Draksis написа:Половин час ми се вижда като добър компромис. Не използвам мода за едночасовите еликсири, защото ми се струва прекалено.
Fear is the mindkiller!
-
Theron Fears
Забелязахте ли как второстепенните куестове в играта не струват, в сравнение с тези от The Witcher 1. Първо са супер малко на брой, второ са мега безлични. В първият вещер си спомням имаше възможност за начина по който да минеш страничния куест, имаше дълбочина на героите, състояха се от няколко части (като този, в който трябваше да излекуваш мъжа на една, който беше върколак). Само това ми липсваше във втория вещер.
Като самостоятелна игра Witcher 2 е невероятна, но съпоставена с първата определено издиша в някой моменти.
Може и поляците да си ни подготвили купища DLC знам ли.
Като самостоятелна игра Witcher 2 е невероятна, но съпоставена с първата определено издиша в някой моменти.
Може и поляците да си ни подготвили купища DLC знам ли.
твърде мног внимание отделиха на Choice&Consequences, всъщност направиха играта с най-голяма тежест на изборите, която ми е известна. Може би изобщо.
Ама верно заебаха сайд куестовете, деба. Хареса ми посоката, в която са тръгнали contracts-овете, но и това е недоразвите. Все едно са направили сайд куестовете в последния момент.
Ама верно заебаха сайд куестовете, деба. Хареса ми посоката, в която са тръгнали contracts-овете, но и това е недоразвите. Все едно са направили сайд куестовете в последния момент.
-
Theron Fears
wiedzmin написа:твърде мног внимание отделиха на Choice&Consequences, всъщност направиха играта с най-голяма тежест на изборите, която ми е известна. Може би изобщо.
Да, точно. Договорите този път не са просто убий 10 мобове, а направо им разруши тунелите/гнездата/пещерите...., което беше интересно.
Друго, което не ми направи хубаво впечатление е лиспата на чудовищата от книгите.
В първата имаше кикимори, drowner-ите също, вампири, върколаци.
В двойката - харпии WTF, разни насекомоподобни. Май само wraiths си останаха.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз още чакам колектърса ;(
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Както и аз. Нямаме късмет двамата с тебе за тая игра...Vermic написа:Аз още чакам колектърса ;(
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!