Userbars
- White Emperor
- Обратна връзка:
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Ето някои от моята скромна личност - докато си търсех и ровичках в userbars.com видях, че няма нито един бар на нито една от групите/формацийте/проектите, които слушам аз и реших да скалъпя нещо:
Zero-Blade написа:
И нещо по...*cough*...странично:Zero-Blade написа:
Zero-Blade написа:
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Много ме кефят. Браво!Zero-Blade написа:Ето някои от моята скромна личност - докато си търсех и ровичках в userbars.com видях, че няма нито един бар на нито една от групите/формацийте/проектите, които слушам аз и реших да скалъпя нещо:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Zero много са яки
Xayz, може ли да те помоля да ми направиш още едно барче
като за новия аватар
10х предварително 
Едит : значи ти решаваш как го правиш но може ли да предложа нещо(може и сам да се сетиш но все пак... освен очите(които предполагам ще са основната част от барчето) да сложиш около средата или в дясно онези неща изрисувани по гърдите му
за това какво да пише...не знам
може да е пак Nexus, но може да стане доста добро ако пише Illidan
ако не е проблем да направиш 2 варианта където просто да пише 2те различни неща
ае лека до утре ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Хах последно - може да напишеш Devil Inside
сега ми хрумна просто реших да споделя идеята
в крайна сметка ти решаваш 
Xayz, може ли да те помоля да ми направиш още едно барче
Едит : значи ти решаваш как го правиш но може ли да предложа нещо(може и сам да се сетиш но все пак... освен очите(които предполагам ще са основната част от барчето) да сложиш около средата или в дясно онези неща изрисувани по гърдите му
Хах последно - може да напишеш Devil Inside

pwnd
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Всъщност ти решаваш, нали за това ги правя персоналниNexus написа: Хах последно - може да напишеш Devil Inside![]()
![]()
Едит: Готови са:

Ако ме питаш мене, на това банерче най-много отива името Illidian, но пък може да се наложи да си смениш и името на профила на същото.
Хайде, че започва Конан О'Брайън по телевизията, а него не мога да си позволя да го изпусна!
Поздрави
_

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
ТИ си звяр некъв нечовешки са станалиXayzer написа:Всъщност ти решаваш, нали за това ги правя персоналниNexus написа: Хах последно - може да напишеш Devil Inside![]()
![]()
. Ей сегинка ще ги направя и трите варианта.
Едит: Готови са:
Ако ме питаш мене, на това банерче най-много отива името Illidian, но пък може да се наложи да си смениш и името на профила на същото.
Хайде, че започва Конан О'Брайън по телевизията, а него не мога да си позволя да го изпусна!![]()
Поздрави
_
Едит : ще сложа и трите

pwnd
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Хе, извинявай за грешката. Ето го поправено:Nexus написа:Xayzer написа: btw пише се Illidan ти си добавил едно iсъщата грешка я правех и аз в началото не бях прочел добре и около 1 година го наричах Illidian
добре че не бях единствен
значии ще пробвам да го пооправя може ли да се трие текст с фотошоп без да се съсипва останалото
![]()

И се радвам че са ти харесали

27B-6
Е много ясно че ще ми харесатXayzer написа:Nexus написа:Хе, извинявай за грешката. Ето го поправено:Xayzer написа: btw пише се Illidan ти си добавил едно iсъщата грешка я правех и аз в началото не бях прочел добре и около 1 година го наричах Illidian
добре че не бях единствен
значии ще пробвам да го пооправя може ли да се трие текст с фотошоп без да се съсипва останалото
![]()
И се радвам че са ти харесали

pwnd