Sorry Steel видях късно вапроса но имам един друг Как се казва генерала предвождащ Imperial Guarda в Winter Assault и как се казва
планетата на която се развива действието! А сега де!!!!
Как се казва сержанта от DooM3 след като мутира в да го наречем "CPU Boss" ... ама името на демоничният сержант, не просто името ... ха да видим сега !!!
RAVENSBANE написа:Как се казва сержанта от DooM3 след като мутира в да го наречем "CPU Boss" ... ама името на демоничният сержант, не просто името ... ха да видим сега !!!
Ъм... аз съм на ред. И понеже съм на вълна МТГ:Как се казва първото летящо същество, което ви дават да призовете в кампанията на Magic: The Gatheging: Battlegrounds?
НЕ СЕ ПРИЗНАВА ... ИСКАМ ОТГОВОР ИЛИ НЕКА ЦЯЛАТА ТЕМА ЗАТЪНЕ В ЗАБВЕНИЕ !!!
Как се казва сержанта от DooM3 след като мутира в да го наречем "CPU Boss" ... ама името на демоничният сержант, не просто името ... ха да видим сега !!!
ХА, ЧЕ КОЙ СИ ТИ БЕ, КЪВ СИ ТИ БЕ ... ДА СЪМ ПОТЪВАЛ, ХА ... Я САМО ПОГЛЕДНЕТЕ КАК ЗАПОЧНА ТАЗИ ИГРА НА ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, А ? ТОВА, ЧЕ НЕЗНАЕШ ОТГОВОРЪТ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ !!!
Глей си работата бе бе Shagrath 4овека иска да му отговорят като никой не знае да каже 4е не знае да попита най-малкото от възпитание и да зададе следващ въпрос какво си4ки ска4ате в тоя форум бе Деба и Перни4аните!!
Kthelmir написа:Глей си работата бе бе Shagrath 4овека иска да му отговорят като никой не знае да каже 4е не знае да попита най-малкото от възпитание и да зададе следващ въпрос какво си4ки ска4ате в тоя форум бе Деба и Перни4аните!!
Умри бе животно. Не заслужаваш да дишаш въздух. Ама че съм глупав и аз. Откога червеите дишат... Именно аз отговорих на въпроса на Стийл, и именно АЗ трябва да задавам->вие 2мата духате->отговаряте на моя въпрос. А именно:
Hyuuga Neji написа:Как се казва първото летящо същество, което ви дават да призовете в кампанията на Magic: The Gatheging: Battlegrounds?
nervE написа:А аз все още си спомням думите на Стийл в онова по- мирно време, че Уорхамърците не влизали в темата...
Хехе,айде вархамърци се успокойте малко то хубаво задавате въпроси,ама тука целта е да не зададеш въпрос,преди да си отговорил на предишния зададен и след това ти да си на ред
Kthelmir написа:Айде кажи още една обида и глей кво става!!!!!
що ти и рейвън не отидете да направите една тройка с маиките си.
Добра идея е флудърчета мръсни.Осега нататък въвеждам едно ново правило който поства офтопици и са за съвсем различно нещо освен за темата няма право да задава въпрос а и дори да зададе никой няма да отговаря и дори да отговори отговора му ще бъде сметнат за грешен а човекът ще бъде игнориран
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
що ти и рейвън не отидете да направите една тройка с маиките си. Добра идея е флудърчета мръсни.Осега нататък въвеждам едно ново правило който поства офтопици и са за съвсем различно нещо освен за темата няма право да задава въпрос а и дори да зададе никой няма да отговаря и дори да отговори отговора му ще бъде сметнат за грешен а човекът ще бъде игнориран
starfucker написа:Не се правя на идиот
едит ако те правят това с майките си става четворка бе, математик!
що ти и рейвън не отидете да направите една тройка с маиките си. Добра идея е флудърчета мръсни.Осега нататък въвеждам едно ново правило който поства офтопици и са за съвсем различно нещо освен за темата няма право да задава въпрос а и дори да зададе никой няма да отговаря и дори да отговори отговора му ще бъде сметнат за грешен а човекът ще бъде игнориран
Абе ей флуудър скапан,ти няма да им казваш какво да правят,защото те са 10000 пъти по-свестни форумци от тебе и поне не се намесват във всяка тема,за да направят още един глупав и флуудърски пост,така,че си трай!
starfucker написа:Не се правя на идиот
едит ако те правят това с майките си става четворка бе, математик!
добре де става 4ка аиде сега за 1 грешка ама такае израза
а за ктеелмир не знам как ще си го поема тоз топъл
Wrap my arms around you
My little halo