Аре бе нова тема ли трябва да направя за да ми отговорите? Да ама тогава ще кажете "има си специална тема където да си зададеш въпроса!" Замислете се малко
maraba написа:Аре бе нова тема ли трябва да направя за да ми отговорите? Да ама тогава ще кажете "има си специална тема където да си зададеш въпроса!" Замислете се малко
umm...zna4i ako moje nqkva programa koqto otkriva textovete na pesnite ot internet i gi izpisva na playera ti(v nov prozorec).ima6e takava samo 4e ne znam nito kak se kazva nito ot kade da si q zema.
mersi predvaritelno
Vegeta_ssj написа:umm...zna4i ako moje nqkva programa koqto otkriva textovete na pesnite ot internet i gi izpisva na playera ti(v nov prozorec).ima6e takava samo 4e ne znam nito kak se kazva nito ot kade da si q zema. mersi predvaritelno
EDIT:a mejdo drugoto imam problem s kirilicata.izliza kato maimunica.svalih flextype ama ni6to ne pomaga!HELP PLS!
znaete lin programa koqto da snima kakvo pravq na kompa.Znam za Snag it ama kogato vklq4ish nqkoq igra za da snima film4e i po4va da zabiva nqkakvi idei za druga programa
Vegeta_ssj написа:umm...zna4i ako moje nqkva programa koqto otkriva textovete na pesnite ot internet i gi izpisva na playera ti(v nov prozorec).ima6e takava samo 4e ne znam nito kak se kazva nito ot kade da si q zema. mersi predvaritelno
EDIT:a mejdo drugoto imam problem s kirilicata.izliza kato maimunica.svalih flextype ama ni6to ne pomaga!HELP PLS!
Digital написа:znaete lin programa koqto da snima kakvo pravq na kompa.Znam za Snag it ama kogato vklq4ish nqkoq igra za da snima film4e i po4va da zabiva nqkakvi idei za druga programa
Mарто и аз питах по-нагоре ама никой не ми е отговорил още. Пробвай Fraps, ама филмите ги прави мноо големи по размер.