ВИЦОВЕ
Re: ВИЦОВЕ
Загубен е портфейл с цяла заплата. Който го намери да не се смее.
почистващи препарати,метални колове за ограда,нови онлайн кредити,walinga
почистващи препарати,метални колове за ограда,нови онлайн кредити,walinga
- Жена, вече ми омръзна двадесет години ме поправяш каквото кажа.
- Двадесет и една!
метален сайдинг,безлихвен кредит до 30 дни,машина за пране на килими,пари на заем
- Двадесет и една!
метален сайдинг,безлихвен кредит до 30 дни,машина за пране на килими,пари на заем
Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.
кредити на вноски,кредит изцяло онлайн
кредити на вноски,кредит изцяло онлайн
При шивача:
- Добър ден! Искам да си ушия панталон.
- Няма проблем. Сядайте и шийте.
вадене на зъб цена,превоз на стоки,абсцес на зъб,изграждане на счупен зъб цена
- Добър ден! Искам да си ушия панталон.
- Няма проблем. Сядайте и шийте.
вадене на зъб цена,превоз на стоки,абсцес на зъб,изграждане на счупен зъб цена
- Пешо, ако утре умра - какво ще направиш?
- Ще полудея!
- Но ще се ожениш ли за друга?
- Еее, то от луд човек - всичко може да се очаква!
кореново лечение на зъб цена,колко струва пломба без здравна каса,пломба на зъб цена,паднал преден зъб
- Ще полудея!
- Но ще се ожениш ли за друга?
- Еее, то от луд човек - всичко може да се очаква!
кореново лечение на зъб цена,колко струва пломба без здравна каса,пломба на зъб цена,паднал преден зъб
- Кризата не засегна нашия град.
- Как успяхте?
- Ние и преди кризата не работехме.
all on 4,зъбни протези
- Как успяхте?
- Ние и преди кризата не работехме.
all on 4,зъбни протези
- Ало психиатричното отделение ли е?
- Да, кажете!
- Как е съпругата, която постъпи вчера при вас?
- Ами... подлуди ни!
градински маркуч гардена,дентална клиника софия,прахосмукачки керхер,скърцане със зъби
- Да, кажете!
- Как е съпругата, която постъпи вчера при вас?
- Ами... подлуди ни!
градински маркуч гардена,дентална клиника софия,прахосмукачки керхер,скърцане със зъби
Промоция на карти за метрото:
Купете си месечна карта и ще получите безплатно гъба и боя за обувки по ваш избор.
ръчен трион,изскачащ разпръсквач,хидрофор гардена,orec
Купете си месечна карта и ще получите безплатно гъба и боя за обувки по ваш избор.
ръчен трион,изскачащ разпръсквач,хидрофор гардена,orec
Обява:
Таксиметров шофьор си търси гадже, само да не се казва Стоянка.
Витамини за папагали,болки в тазобедрената става,препарат за тоалетна,чаши за къмпинг
Таксиметров шофьор си търси гадже, само да не се казва Стоянка.
Витамини за папагали,болки в тазобедрената става,препарат за тоалетна,чаши за къмпинг
Служител към шефа си:
- Работя при вас на половин заплата и затова ще ви помоля да ми крещите наполовината...
Маси от неръждаема стомана,Клетка за вълнисти папагали,костна плътност,сапун за ръце
- Работя при вас на половин заплата и затова ще ви помоля да ми крещите наполовината...
Маси от неръждаема стомана,Клетка за вълнисти папагали,костна плътност,сапун за ръце
- Скъпа, какво има за обяд?
- Нищо!
- Като вчера?
- Да, сготвих за два дни...
чували за смет,доставка на хигиенни материали,пилатес реформър
- Нищо!
- Като вчера?
- Да, сготвих за два дни...
чували за смет,доставка на хигиенни материали,пилатес реформър
- Г-це, имате ли Фейсбук? - Не! - Жалко, а така исках да се запознаем!
оборудване за прахово боядисване,гуми промоция,газиране на вода,мобилни къщи
оборудване за прахово боядисване,гуми промоция,газиране на вода,мобилни къщи
Младеж завършил университет и започнал работа във фирма. На втория ден шефът го извикал и го пита: - Ти силен програмист ли си? - В общи линии да. - Тогава ще се заемеш с преместването на компютрите от този на горният етаж.
камера за прахово боядисване,автомобилни масла,опънати тавани,пещ за прахово боядисване
камера за прахово боядисване,автомобилни масла,опънати тавани,пещ за прахово боядисване
Не вярвам на нищо писано във Фейсбук. Даже на моите собствени статуси.
акумулатори,преместваеми къщи,линия за прахово боядисване,гуми
акумулатори,преместваеми къщи,линия за прахово боядисване,гуми
Жена към мъжа си, който е програмист: - Скъпи, нали помниш, че имаме годишнина? - Разбира се! Точно пет дена след като свърши антивирусната.
къщи на колела,автоматизация на производството,стационарни каравани,автоматизация
къщи на колела,автоматизация на производството,стационарни каравани,автоматизация
Приятели, хакнат ми е профила и от него са пращани покани за романтична нощ. На тези, които са отказали - извинения! На приелите... ще пиша допълнително...
каравани за живеене,заваръчни услуги цени,контейнери за живеене,вана за почистване на детайли
каравани за живеене,заваръчни услуги цени,контейнери за живеене,вана за почистване на детайли
- Обичам те! - Защо ми го казваш? Публикувай го, като нормалните хора!
транспорт на стволови клетки,транспорт на стволови клетки,просечена ламарина,врати за къщи
транспорт на стволови клетки,транспорт на стволови клетки,просечена ламарина,врати за къщи
Най-страшното на комуникирането с непознати в интернет е това, че може да ти се окажат познати.
решетки за канали,лицензирана тъканна банка,лицензирана тъканна банка,решетъчни скари
решетки за канали,лицензирана тъканна банка,лицензирана тъканна банка,решетъчни скари
-Скъпи, и аз искам да поиграя на компютъра. -Абе, аз искам ли ти прахосмукачката като чистиш.
входни врати за апартамент,решетъчни скари,стъпала за метални конструкции,врати за баня
входни врати за апартамент,решетъчни скари,стъпала за метални конструкции,врати за баня
Приятели, хакнат ми е профила и от него са пращани покани за романтична нощ. На тези, които са отказали - извинения! На приелите... ще пиша допълнително...
стъпала за метални конструкции,метални стъпала,плъзгащи врати,стъпала метални / метални стъпала
стъпала за метални конструкции,метални стъпала,плъзгащи врати,стъпала метални / метални стъпала