The Witcher 2:Assasins of Kings
Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Ъм... тия пазачи пред къщата са всъщност там, за да пазят Саския, къщата на Филипа е вляво от ковача и никога няма пазачи пред нея.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Явно си го цъкнал на Hatred Personified, защото него символ го взимаш от Саския.
Или пък може просто да се е бъгнал, де да знам. Има проблеми с него.
Или пък може просто да се е бъгнал, де да знам. Има проблеми с него.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Draksis написа:Spoiler for :
Spoiler for :
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
vasito написа:Draksis написа:Spoiler for :Spoiler for :
Spoiler for :
Come, my raven, it could be a lark.
Стенис не се линчува, бе главорези!
Е, линчува се, но не и ако искаш перфектен сейв. Ако бъде коронясан, се отнася добре към поданиците си. Ако го линчувате... Ами Едирн остава гол и без владетел за по-нататъшните събития.
Е, линчува се, но не и ако искаш перфектен сейв. Ако бъде коронясан, се отнася добре към поданиците си. Ако го линчувате... Ами Едирн остава гол и без владетел за по-нататъшните събития.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Да, такъв за бъдещ експанжън или тройката.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Този, който за теб ще е най-добре да прехвърлиш в бъдещи продължения, бе. Не се прави на ударен.
Всъщност, ако трябва да говорим конкретно за тази игра, перфектния сейв би бил от страната на Хенселт. С него начело, Северът ще е по-голяма сила срещу.
Всъщност, ако трябва да говорим конкретно за тази игра, перфектния сейв би бил от страната на Хенселт. С него начело, Северът ще е по-голяма сила срещу
Spoiler for :
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
E, това са предположения, няма от къде да знаем Хенселт или Саския ще е по-добрия избор. Примерно към Саския ще се присъединят масово scoia'tael и non humans ... може да събере по-голяма армия и от ХенселтDraksis написа:Този, който за теб ще е най-добре да прехвърлиш в бъдещи продължения, бе. Не се прави на ударен.
Всъщност, ако трябва да говорим конкретно за тази игра, перфектния сейв би бил от страната на Хенселт. С него начело, Северът ще е по-голяма сила срещу.Spoiler for :
Fear is the mindkiller!
стенис е тъпо педерастче и трябва да умре
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Не е възможно да няма трета част. И двете игри са прекалено велики (а и носят на Red достатъчно приходи), за да ги оставят незавършени.
По същество:
А ще отговарям защо е по-добре с Хенселт утре, сега ме мързи.
По същество:
Spoiler for :
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Общо взето, радостта ти е сравнима само с тази на циганче, лапнало мазна баничка.
Да можех и аз да се радвам така на игри, но не би. В последните три или четири години не обръщам толкова внимание на удоволствието, което бих изпитал от ново заглавие, а отбелязвам всички силни и слаби страни на геймплея и механиките на играта, надлежно складирайки ги в ума си като материал за проучване. Жалко.
Все пак, радвам се, че на теб играта ти е харесала. Евала.
Да можех и аз да се радвам така на игри, но не би. В последните три или четири години не обръщам толкова внимание на удоволствието, което бих изпитал от ново заглавие, а отбелязвам всички силни и слаби страни на геймплея и механиките на играта, надлежно складирайки ги в ума си като материал за проучване. Жалко.
Все пак, радвам се, че на теб играта ти е харесала. Евала.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Всъщност не съм поднасял кой знае какви впечатления от играта. Единствените два кусура, за които намерих да мрънкам са въртящата се миникарта (това толкова да го мразя в игрите, че да не ти разправям) и нуждата от специфично нагласяне за отваряне на врати, но с това второто се свиква след време. Просто отначало по навик се забивах директно във вратата и тогава цъках с мишката. А то така не може.
П.С. Никога не уцелваш.
П.С. Никога не уцелваш.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Ти наистина ли при наличието на цялата тази история ти дотъжа именно за две триминутни филмчета?
Аз бях прекалено зает да следя магнитудата на събитията, честно казано.
Иначе за сцената:
Аз бях прекалено зает да следя магнитудата на събитията, честно казано.
Иначе за сцената:
Spoiler for :
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Преигравам първия Вещер все още и като го свърша ще почна отново с новия.
LA COKA
Аз пиша основно в gog, чакам официалния форум.High_voltage написа:Абе, тая тема защо е толкова мъртва?
Направихте 20 страници за една седмица, изиграхте играта 3 пъти, и после я заебахте, а? Що се хабих толкова... Т_Т
Иначе верно е мърта темата, ама играта няма и много фенове в България. Тука 2-3ма човека да си пишем...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Темата за Dragon Age II стигна 62 страници. Не за друго, а защото мненията бяха много противоречиви относно стойността на заглавието преди премиерата му. След като играта излезе, изиграхме я (някои от нас повече от три пъти, трескаво стараейки се да намерим нещо, което извинява пре-ордъра) и дотам.
Та мисълта ми е - тази тема би била по-дълга, ако бяхме обсъждали "Вещерът" преди да излезе. Но поради липсата на кой знае какъв феномален материал за нея, това бе невъзможно. Red не са BioWare - да хвърлят информация и спойлери наляво и надясно, докато не знаеш всичко за играта освен последното ниво...
Та мисълта ми е - тази тема би била по-дълга, ако бяхме обсъждали "Вещерът" преди да излезе. Но поради липсата на кой знае какъв феномален материал за нея, това бе невъзможно. Red не са BioWare - да хвърлят информация и спойлери наляво и надясно, докато не знаеш всичко за играта освен последното ниво...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Дали темата е достатъчно дълга или не... няма никакво значение, важното е, че играта е невероятна, точно каквато я очаквахме и се надявахме да бъде 
Fear is the mindkiller!
Въпреки че е много кратка играта, ми писна окончателно малко след като опитах да започна второ преиграване. Пълна скука е да вършиш абсолютно същото търчане, само за да промениш две-три решения и да получиш един чаптър в повече.