Puke rainbows направо. При добре премерен улт и фул комбо трипъла не мърда, малко дразни, че не е пушър и при кофти пик на другите го ядеш в гъза, ама много ме ме кефи :Д

indigo написа:![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Правилно, правилноStylized Corpse написа:аз па никога не съм играл с ботове
щот съм pro korea
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Тебе още ли не са ли те изхвърлили от гетото?Гюнай написа:taa igra oshte li ne e falirala be

Аз написа:Жени тук не виреят![]()
бате те и японците са отвратени от това дето виждатТруповоз написа:Тези на японците ли опитват да се подмазват с подобни недоразумения?
Познайте какво : нов ап нюк... Мисля че е време да повторя величествената си къстом игра на 5 аое мага срещу 5 аое мага.
Ха! Не позна. :3 Нова съпортка <3Труповоз написа: Познайте какво : нов ап нюк...