Disciples 3 News
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Disciples 3 News
А какво стана с Канадските пичове?!
Имат ли роля вече в цялата работа, изобщо?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Май не. Те Strategy First вече фалираха веднъж и май ще го направят пак :/
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Еее.... а не виждам логиката, нали Дисайпълс 2 беше супер успешна? 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Е това е вече гадно!Sentry написа:Май не. Те Strategy First вече фалираха веднъж и май ще го направят пак :/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Включена е Анкета за записване в Алфа тестовете на играта :
http://disciplesonline.ru/promo-site/about.html
Крайно време беше да има някакво инфо по въпроса...
За жалост - няма опция за английски. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
http://disciplesonline.ru/promo-site/about.html
Крайно време беше да има някакво инфо по въпроса...
天皇陛下万歳。。!
Файда? Няма да го играя тва на скапания руски език. Само като го чуя и имам чувството, че някой ме изнасилва.The Chameleon написа: За жалост - няма опция за английски.
Сиг това им е защитата от пирати - не пускат играта на английски.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Щото руснаците са известни със своята липса на пиратство ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
http://www.ag.ru/news/id/id13751#19437
Честит Disciples III: Resurrection!
Честит Disciples III: Resurrection!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
«Акелла» и .dat официально анонсировали Disciples 3: ResurrectionКраткая информация об игре, дополнение к провальной пошаговой стратегии Disciples 3: RenaissanceКраткая информация об игре, вышедшей в декабре прошлого года.
Еми яко, сега, ако решат и да издадат на английски Ренесанса...
天皇陛下万歳。。!