Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]
Slavi [Everton]- Legend Killer [Liverpool]
Legend Killer [Liverpool] - Slavi [Everton]
Ливърпулското дерби!!!

А от вас двамата - по-добрият да бие!
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
J_Leno написа:Slavi [Everton]- Legend Killer [Liverpool]
Ливърпулското дерби!!!Хайде, карамели!!!!!!
ех мачовете се играха вече нз шо криссан не ги е нанесъл

една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
ThE LeGenD KillER написа:J_Leno написа:Slavi [Everton]- Legend Killer [Liverpool]
Ливърпулското дерби!!!Хайде, карамели!!!!!!
ех мачовете се играха вече нз шо криссан не ги е нанесъл
Ех, милите ми Карамели... Нещо съм го пропуснал това малко

"SSDD - Same Shit, Different Day"
tanasi - Immortality 3:2
Immortality - tanasi 2:4
Ем нямам много време, може довечера да ги опиша мачовете, хубави бяха, но противника, който мислех, че ще ме бие без проблем нещо не може да играе толкова добре с Челси. Анри беше много голям, вкара 6 гола, а новия феномен в отбора - Тио Уолкът се отчете само с един, но пък направи много асистенции и показа невероятна класа. Имах обаче ужасно много пропуски, а той второто полувреме на втория мач не показа какво може, не знам дали се беше отказал или какво ама нещо не беше на ниво. Обаче много ми хареса играта му, супер е, не ползва някви бъгове или глупави центрирания, а си играе се едно играe истински футбол, евала
Утре ще играем с Килъра... Предвиждам кървав финал, тъй като не се обичаме с него както сте забелязали;P
Ем нямам много време, може довечера да ги опиша мачовете, хубави бяха, но противника, който мислех, че ще ме бие без проблем нещо не може да играе толкова добре с Челси. Анри беше много голям, вкара 6 гола, а новия феномен в отбора - Тио Уолкът се отчете само с един, но пък направи много асистенции и показа невероятна класа. Имах обаче ужасно много пропуски, а той второто полувреме на втория мач не показа какво може, не знам дали се беше отказал или какво ама нещо не беше на ниво. Обаче много ми хареса играта му, супер е, не ползва някви бъгове или глупави центрирания, а си играе се едно играe истински футбол, евала

Утре ще играем с Килъра... Предвиждам кървав финал, тъй като не се обичаме с него както сте забелязали;P
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
- † iMMortality †
tanasi написа:tanasi - Immortality 3:2
Ем нямам много време, може довечера да ги опиша мачовете, хубави бяха, но противника, който мислех, че ще ме бие без проблем нещо не може да играе толкова добре с Челси. Анри беше много голям, вкара 6 гола, а новия феномен в отбора - Тио Уолкът се отчете само с един, но пък направи много асистенции и показа невероятна класа. Имах обаче ужасно много пропуски, а той второто полувреме на втория мач не показа какво може, не знам дали се беше отказал или какво ама нещо не беше на ниво. Обаче много ми хареса играта му, супер е, не ползва някви бъгове или глупави центрирания, а си играе се едно играe истински футбол, евала![]()
Мда след 60тата минута тотално се отказах и играх колкото да се отчете,че играя..Иначе мерси за оценката на играта ми,но определено това не бях аз...с Челси не мога да играя и аз незнам защо.Съвсем по друг начин изглеждам с Байерн,ама шанс...Ае успех и на двамата на финала,защото и двамата сте ми приятели и ще се радвам еднакво за вас,независимо кой ще спечели.(от друга страна най-вероятно ще се реши вече кой по-велик и ще спрете с караниците

† Harbinger of Death †
tanasi - ThE LeGenD KillER 6:3
Направихме не лош мач, макар че е имало и по-драматични, на противника му нещо не му беше ден и не показа играта, която може.
Започнахме равностойно, в 25та минута изпуснах обаче дузпа, при която един защитник изби топката веднага напред и Белами изведе Ливърпул напред. После не помня кво ставаше, в общи линии държах инициативата и се стигна до 5:1 до 85та минута с головет на Анри, Уолкът и една невероятна тупалка на Люнберг. После Леман малко поразнообрази мача и направи изпълнение стил Ники Михайлов като погледа топката как минава покрай него. В следващата атака аз вкарах, а накрая той вкара доста красив гол и оформи крайния резултат. Не лош мач, но очаквах повече от противника, след мача се оправихме с него, надявам се да не възникват нови спорове
Айде, толкова и от тоя турнир, успех на всички на следващия
Направихме не лош мач, макар че е имало и по-драматични, на противника му нещо не му беше ден и не показа играта, която може.
Започнахме равностойно, в 25та минута изпуснах обаче дузпа, при която един защитник изби топката веднага напред и Белами изведе Ливърпул напред. После не помня кво ставаше, в общи линии държах инициативата и се стигна до 5:1 до 85та минута с головет на Анри, Уолкът и една невероятна тупалка на Люнберг. После Леман малко поразнообрази мача и направи изпълнение стил Ники Михайлов като погледа топката как минава покрай него. В следващата атака аз вкарах, а накрая той вкара доста красив гол и оформи крайния резултат. Не лош мач, но очаквах повече от противника, след мача се оправихме с него, надявам се да не възникват нови спорове

Айде, толкова и от тоя турнир, успех на всички на следващия

Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
Never Surrender
Never Admit Defeat
I get knocked down
But I get up again
-
-
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
-
Alan_Smith написа:Добре де, какво харесвате в Арсенал.Няма нито един англичанин в отбора, освен Джъстин Хойт и Уоулкът.Просто за какво си говорим
Да прав си, англичаните в отбора почти липсват, но въпреки това отборът играе много красив и техничен футбол. И се очертава розово бъдеще за този отбор предвид средната възраст на играчите (която е в пъти по малка отколкото на Милан например) и уменията на Арсен Венгер като треньор

- † iMMortality †
Blank Face написа:Alan_Smith написа:Добре де, какво харесвате в Арсенал.Няма нито един англичанин в отбора, освен Джъстин Хойт и Уоулкът.Просто за какво си говорим
Да прав си, англичаните в отбора почти липсват, но въпреки това отборът играе много красив и техничен футбол. И се очертава розово бъдеще за този отбор предвид средната възраст на играчите (която е в пъти по малка отколкото на Милан например) и уменията на Арсен Венгер като треньор
Как още не сте разбрали?Има само 1 отбор на този свят и той е BAYERN MUNCHEN.Einmarsch der Gladiatoren!

† Harbinger of Death †