EDIT : Днес докато разхождахме с Wolfman` кучето му по-плажа ми се мярна един камък който беше много интересен... или поне формата му

Тц, много грозно седи нещо...Като някакво чудовище е, не се вписва...Blue написа:Squiz,мисля че ще стане по-добре ако изобщо махнеш лицето на тоя пич,тоест да остане само черно.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Тоя съм го виждала. ^^ Иначе снимката е хубава, да...Squiz написа:Jamaican Herbman, позволих си да пипна кадъра
В оригинала композицията куца, ама то и няма как след като снимки от движение и без това се правят трудно.Кроп-функцията е нещо вълшебно
E как да не се получи тягостна зимата на площада рано сутрин се прават яки олита от ръбчето единственитве хора са няколко човека с дъсчициThe Chameleon написа:Що бе, за черно-бялата ще върви според менИ без това атмосферата се е получила някаква тягостна...